1 Ekim 2017 Pazar

2017 Ekim Ayı Burç Analizleri

Merhabalar,

Yerine göre hızlı, yerine göre ise oldukça ağır ilerleyen bir Eylül ayını geride bıraktık. Yılın geri kalanını tekrar yapılandırmaya çalışırken Başak burcunun son derecelerinde bir yeniay deneyimledik. Açıkçası etkisi azalmış ve son kertede gerçekleşen bir yeniayı ben pek te kaale almadım diyebilirim. Çünkü yeniay olduktan bir gün sonra güneş de ay da Terazi burcuna geçiş yaptı. Başak sembolizminin sağlık, beslenme, detay gerektiren konularda ilerleme veya zihin yoğunluğuna ihtiyaç duyulan hizmet konularında atılım yapma olduğunu kabul edersek, bu yarım yamalak yeniay bu tip destekler sunmuş olabilirdi. Ancak yılın bence en esaslı gökyüzü olaylarından biri olan Aslan burcundaki güneş tutulması - ki zaten bu bir yeniay fazıydı - hala etkisini tüm gücüyle zaten sürdürüyor.

Dolayısıyla geçen olumlu veya olumsuz geride kaldı deyip Ekim ayının bizleri ne gibi meselelerle karşılaştıracağına bir bakalım kaba hatlarıyla...

Güneş, Merkür ve Jüpiter'in Terazi burcunda, Venüs ve Mars'ın birbirlerine yakın açılarda hala Başak burcunda, Satürn'ün de Yay burcunda ilerlediği bir Ekim ayına giriyoruz. Demek ki Terazi sembolizminin etkisini epey hissettireceği, adalet, diplomasi, ilişkilerde denge kavramı, nezaket ve zarafet sıfatlarının hakkının verildiği bir süreçte bulunuyoruz. Ay içerisindeki zorlayıcı veya olumlu açılar sayesinde bu temalarla ilgili gelişmeleri deneyimleyebileceğimizi görüyoruz.

Ekim ayının ilk bir haftasında sırasıyla Mars ve Venüs, oğlak burcunda ilerleyen Plüton ile üçgen, yani olumlu açı kalıpları yapacaklar. Mars ile Plüton'un olumlu açları, hayatlarımızla ilgili önemli ve kalıcı değişim ve dönüşümleri gerçekleştirmek için motivasyonumuzun yüksek olacağını gösterecektir.

Demek ki 2 - 8 Ekim tarihleri arasında, bilhassa hizmet ve sağlık alanlarımızda yürümeyen ve ilerlememizi bloke eden tüm kişi ve eylemleri sona erdirmek için gerekli motivasyona, güce ve kararlılığa sahip olacağız. Bu değişim planları uzun süreli ve kalıcı etkilere sahip olacaktır. Sağlığımızı olumsuz etkileyen veya hizmet alanımızda, işyerimizde bize tıkanıklık etkisi veren ve yolumuzu tıkayan tüm etkenlerden kurtulabilmek için fırsatlarımız olacak.
İkinci olarak 3 - 9 Ekim tarihleri arasında bu sefer Venüs ve Plüton arasında aynı üçgen etki meydana gelecek. Bu da bilhassa özel ilişkilerimizde karşımıza çıkan kişilerle aramızda kadersel bir bağ olduğu konusunda zihnimizi uyaracak. Tutkulu ve gizli kalmasını tercih edeceğimiz ilişkilere yönelebiliriz. Cazibenin ana tema olacağı, bir parça risk taşıyabilen bir etki altında kalabiliriz. Ruh sağlığımızla ilgili kalıcı değişim ve dönüşümler için de bu gezegen transiti olumlu şekilde değerlendirilebilir. Deneyimlerimiz bizleri kalıcı etkilere sahip sonuçlara ulaştırabilir.

5 Ekim'de Koç burcunun 12.derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Dolunayın teması, ilişkiler, ortaklıklar ve sosyal bağlarla ilgili olacaktır. İkili ilişkilerimizin üzerimizde bıraktığı farkındalıklar, aydınlanmalar ve bu ilişkilerin hayatımıza bıraktığı etkileri değerlendirmiş olacağız. Dolunay sürecinde bilhassa duygularımızla ilgili nerelerde özveri gösterdiğimiz ve nerelerde cesaretli davranıp kendimizi ön plana koyacağımız belirlenecektir. İlişkilerimizi, evliliklerimizi ve ortaklıklarımızı gözden geçirmek ve aceleci davranmadan dengeli kararlar alabilmek için bu dolunay önemli olacaktır.

8 - 14 Ekim tarihleri arasında Venüs ve Satürn arasında sert ve zorlayıcı bir görünüm meydana gelecektir. Bu da ilişkilerde kısıtlamalar, sevgisizlik ve soğuma belirtilerine neden olabilir. Duygusal sınırlar ortaya çıkabilir. Venüs'ün Başak, Satürn'ün Yay burcunda olduğu bu transitte işyeri ortamındaki ilişkilerde de kısıtlama, otorite baskısı ve kısıtlayıcı koşullar ortaya çıkabilir. Soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabiliriz. Pozitif düşünüp enerjiyi yükseltmek yerine karamsar ve şikayetçi tavırlar sergileyebilir, bu tip tavırlarla muhatap olabiliriz.

9 - 13 Ekim tarihleri arasında Merkür ve Plüton ile sert bir açı kalıbı oluşacaktır. Bu durumda ise paranoya, sözel baskı, kıskançlık, nezaketi aşan davranış ve iletişim şekilleri ortaya çıkabilir. En önemlisi ise fikirlerimizin kopyalanması, projelerimizin çalınması veya bilgi sızdırılması gibi detaylar ortaya çıkabilir. Temkinli ve sarf ettiğimiz kelimelerin denetimli olmasına özen göstermemiz gerekebilir.

11 - 21 Ekim arasında Mars ve Satürn arasında kare, yani sert ve olumsuz bir açı kalıbı oluşacak. Bu transit tatsız bir tembelliğe yol açabilir. Enerjimiz kısıtlanabilir. Mücadele gücümüz kırılabilir. Özellikle hizmet alanımızda gündelik işlerimizi halletmek tam bir angarya gibi hissedilebilir. Mevsim değişiklikleri nedeniyle bağışıklık sistemimiz de zayıflayabilir. Mevsimsel hastalıklara yakalanma riskimiz artabilir. İşimizle ilgili katı kurallar ve projelerimizin reddedilmesi gibi koşullar ortaya çıkabilir.

13 - 15 Ekim arasında tam da bir önceki etkiler devam ederken Merkür ve Satürn arasında olumlu bir açı kalıbı oluşacaktır. Bu etki sayesinde kalıcılığı olan sözleşmeler yapılabilir. Eğitsel konularda girişimler olumlu sonuçlanabilir. Tembelliği aşabilirsek elle tutulabilir girişimlerimiz meyvelerini verecektir.

10 Ekim'de Jüpiter Akrep burcuna geçiş yapacak ve 13 ay boyunca bu burçta ilerleyecektir. Jüpiter'in ortaklaşa kazanımlar, parasal yatırımlar alanının doğal yöneticisi Akrep burcunda ilerlemesiyle maddi kazanç ve para kazanma hevesimiz artacaktır. Yatırım yapmak ve geleceğimizi güvence altına almak için çabalayacağız. İkili ilişkilerimizde tutku ve şehvet daha fazla ön plana geçecektir. Para biriktirmek ve rant kaynakları yaratmak için fırsatları görmeye çalışacağız.

14 Ekim'de Venüs, yönettiği Terazi burcuna geçiş yapıp 7 Kasım'a kadar bu burçta ilerleyecektir. İlişkilerde denge, uzlaşı, estetik ve nezaket önem kazanacaktır. Ortaklıklar kurmak, yeni bir ilişkiye başlamak, evlenmek için de olumlu bir süreç olacaktır.

15 - 21 Ekim arasında Merkür ve retro durumdaki Uranüs ile karşıt bir açı kalıbı meydana gelecektir. Bilhassa adrenalin yüklü eylemlerde dikkatli olunması gereken bu 6 gün boyunca elektrikli ve elektronik aletlerle ilgili olumsuz, beklenmedik aksaklıklar meydana gelebilir. Başkalarını motive etmek, özgürlük ve bağımsızlık üzerine fikirleri harekete geçirmek, protestolar veya eylemler ortaya çıkabilir. Havacılıkla ilgili olumsuz haberler ve kaza haberleri alabiliriz. Daha önce başarısız olmuş bir teknolojik meselenin veya projenin üzerine tekrar gidilebilir.

16 - 19 Ekim tarihleri arasında Güneş ve Satürn arasında olumlu bir açı kalıbı meydana gelecektir. Bu da kalıcı sorumluluklar alabileceğimizi ve sorumlulukların üstesinden gelebileceğimizi sağlayacaktır. Ciddiyet ve bilgelik gerektiren konulara eğilebiliriz ve bunlarla ilgili başarı elde edebiliriz. Hedefler koyabilir ve bu hedeflere daha rahat odaklanabiliriz. Bilhassa ilişki ve ortaklıklardaki pürüzleri, kısıtlamaları ve fikirsel çatışmaları çözmek bu transit sayesinde kolaylaşacaktır.

17 Ekim'de Merkür Akrep burcuna geçecek ve bir gün sonra da Jüpiter ile kavuşum yapacaktır. 5 gün boyunca bu kavuşum etkisiyle maddi hedefler koyup bunları harekete geçirmek için çok olumlu bir süreç olacaktır. Eğitim, yatırım, ticaret, uluslararası ilişkiler, majör eğitimler, devletle bağlantılı projeleri başlatmak için şanslı ve başarıya ulaştırabilecek bir süreçten geçeceğiz.

19 Ekim'de Terazi burcunda bir yeniay meydana gelecektir. Bunca gezegen transiti ve açılarının arasında gelecek olan bu yeniayla birlikte yeni ilişki ve ortaklıklar için fırsatlara sahip olabileceğiz. Dengeli, diplomatik, estetik ve benzer sıfatlara sahip başlangıçlar için olumlu bir yeniay süreci olacaktır.

20 - 26 Ekim arasında Güneş ve Uranüs arasında karşıt bir açı kalıbı oluşacaktır. İlişkilerde beklenmedik kopmalar, bireysel ve bağımsız olma amaçlı uzakaşmalar meydana gelebilir. Muhataplarınız alışık olmadığınız şekilde davranış gösterebilirler. Kaza risklerine karşı açık bu 6 günlük sürede benliğimizde hoşumuza gitmeyen özelliklerden arınmak için bir fırsata da sahip olacağız. Başımızı alıp gitme eğilimi yahut ilişkide olduğumuz kişilerden benzer tavırları duyacağımız bir transit süreci olacaktır.

22 Ekim'de kötücül etkiye sahip olan Mars gezegeni, zarar gördüğü Terazi burcunda 9 Aralık tarihine kadar ilerlemeye başlayacak.Ne yazık ki bu süreç içerisinde zaten kötücül etkiye sahip olan bir gezegenin zararlı yerleşimi nedeniyle savaşlar, uzlaşmazlıklar, kavgalar, nezaket dışı tüm davranışlar, ikili ilişkilerde şiddete varabilen tartışma ve kavgalar gündemde olabilir. Diplomatik ilişkiler zarar görebilir. Sabırlı davranmak zorlaşabilir. Uçak kazalarında, orman yangınlarında, yıldırım, tayfun, kasırga gibi doğa olaylarında artışlar gözlemlenebilir.

23 Ekim'de güneş Akrep burcuna geçiş yapıp 21 Kasım'a kadar bu burçta ilerleyecektir.

24 - 30 Ekim arasında Merkür ve Neptün arasında olumlu bir üçgen açı kalıbı oluşacaktır. Yaratıcı çalışmaların, görsel sanatlarda çarpıcı eserlerin, edebi alanda ses getirecek çalışmaların temelleri atılabilir. Müzik dünyasında duygulara hitap edebilen yeni albümler, yayınlar ortaya çıkabilir. Duyguları aktarmak bu transit sayesinde daha da kolaylaşacaktır.

26 Ekim'den ay sonuna kadar Güneş ve Jüpiter Akrep burcunda kavuşum yapacaklardır. Coşkunun, iyimserliğin, şans ve bereketin yükseleceği yılın en özel dönemlerinden birini yaşıyor olacağız. Neşeli ve olumsuz eylem ve düşüncelerden sıyrılabileceğimiz, önümüze bilhassa maddi fırsatların çıkabileceği bir dönem olacaktır. Hayatlarımıza anlam ve değer katabilecek olasılıklar üzerinde düşünebilir ve işler hale sokabilmek için çabalayabilirsiniz.

27 Ekim'den ay sonuna kadar Merkür ve Plüton arasında "sekstil" bir açı kalıbı meydana gelecektir. Bu da zihinsel konsantrasyonumuzu sağlamakla ilgili, sır olabilecek konuları çözme konusunda başarılı olabileceğimiz bir 3 günlük süreç bizi bekliyor olacak. Aynı olumlu sekstil açıyı ay sonuna kadar Venüs ve Kuzey Ay Düğümü arasında da yaşayacağız. Bu da bize ilişkilerimizde kadersel değişimler, barışmalar, affetme ve affedilme davranışları sağlayabilecektir. Bu kısa 3 günlük süreçte başlayacak ilişkiler hem kadersel hem de karma yaratabilecek türden olacaktır.

Ekim ayında kısaca burçları nelerin beklediğinden söz edecek olursak; (yükselen burcumuza göre okumaya dikkat edelim)

KOÇ BURCU:
Aya kendi burcunuzda 5 Ekim'de gerçekleşecek dolunay ile başlıyorsunuz. Bu da bilhassa ilişkilerle ilgili hedeflerinizde net bir sonuca gideceğinizi ve doğru kararları verebilmeniz için farkındalıklara ereceğinizi gösteriyor. 19 Ekim'de Terazi burcundaki yeniay, sizin için yeni bir ilişki, yeni bir ortaklık veya mevcut olan özel ilişkilerinizin dengeye oturacağı bir süreci müjdeliyor. 10 Ekim'den itibaren şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, ortaklaşa kazanımlar, miras getirileri, devletle ilgili maddi konularda gelişmelerle ilgili alanda ilerlemeye başlayacak. Ay sonuna doğru gezegenlerin bu alana giriş yapması da ilgili konularda atılım yapmanızı sağlayacaktır. Yönetici gezegeniniz Mars'ın zararlı çalıştığı ilişki ve ortaklıklar alanınızda ilerleyecek olması nedeniyle öfke kontrolü yapmanız ve kaba, yıkıcı davranışlardan kaçınmanız yararınıza olacaktır.

BOĞA BURCU:
Hizmet alanınızda hareketli zamanların yaşanacağı bir aya başlıyorsunuz.5 Ekim dolunayı bilinçaltı düzeyde, kontrolünüzde olmayan bazı meselelerde çözülme ve aydınlanma deneyimletecektir. Duygusal bazı tıkanıklıklarınızın açılmasında vesile olacaktır. 10 Ekim'den itibaren 13 ay süreyle ortaklıklar ve ikili ilişkiler alanınızda şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter ilerlemeye başlayacak. Ay sonuna doğru bu alanda yılın en şanslı dönemini deneyimleme fırsatınız da olacaktır. Yönetici gezegeniniz Venüs, yine yönettiği Terazi burcuna geçtiğinde iş ve hizmet ortamınızdaki ilişkilerde denge, diplomasi ve nezaket yoğunluğu artacaktır. Daha saygın bir hizmet ortamında ilerlemeniz ve profesyonel bağlantıları sağlamanız kolaylaşacaktır. Ancak Mars'ın da aynı alana girecek olmasıyla sıkı ve kıran kırana bir mücadele, amansız bir rekabet de mümkündür. Bir de üzerine aynı alanda bir yeniay gerçekleştiğinde hem sağlığınızla ilgili hem gündelik işlerle ilgili yenilikler sizi bekleyecektir

İKİZLER BURCU:
Ekim ayının ilk günlerinde arkadaşlıklar ve toplumsal etkinlikler alanınızda bir dolunay deneyimleyeceksiniz. Arkadaşlık ilişkileriniz ve sosyal aktivitelerinizde bir aydınlanma, yürütülen projelerde sonuçlanma yaşamanız mümkündür. Yönetici gezegeniniz Merkür hizmet alanınıza geçiş yapacak. Dolayısıyla gündelik işlerinizin çözümlenmesinde yeni bilgi ve yöntemlere erişmeniz mümkün hale gelecektir. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter de bu alana yaklaşık bir yıllığına geçiş yapmış olacak. Evcil bir hayvan sahibi olmak için de olumlu göstergelere sahip bulunuyorsunuz. 19 Ekim'deki yeniay süreci özel hayatınız, evliliğiniz ve çocuklarınız için olumlu, dengeli ve tatminkar başlangıçlara girişmenizi sağlayacaktır. Evlenmek veya çocuk yapmak için bu süreci değerlendirmeniz de mümkündür. Ancak ay içinde olumsuz gezegen etkileşimlerinden doğabilecek aksaklıkları da iyi hesaplamanız gerekecektir.

YENGEÇ BURCU:
Yürüttüğünüz bir proje veya kariyerinizi ilgilendiren önemli bir meselede aydınlanma ve sonuçlanma deneyimleyebileceğiniz Koç burcu dolunayı 5 Ekim'de gerçekleşecektir. Sabırsız bir yapıdaysanız mevcut işinizi değiştirmek veya istifa etmek için bu dolunay etkili olabilir. 19 Ekim'de gerçekleşecek Terazi burcu yeniayı ise aileniz, eviniz ve kendi iç dünyanız ile ilgili yenilikler ve içsel dengenizi sağlayabilecek çalışmalar için çok uygun olacaktır. Mülk yatırımına girişmeniz veya taşınmanız da olasıdır. Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter, 10 Ekim'de hayatınızın keyif alanlarının bulunuduğu Akrep burcuna geçiş yapıyor. Aşk hayatınızın renklenmesi, evlilik ve aile kurmak adına size fırsatlar sunacaktır. Spekülatif konularda da şansınızın yükseleceği bir 13 aylık döneme merhaba diyeceksiniz. Ay içinde Plüton'un yapacağı olumlu transitler sayesinde ilişki ve ortaklıklarınızda değişim ve dönüşümler gerçekleştirmeniz de mümkün olacaktır.

ASLAN BURCU:
5 Ekim'de gerçekleşecek dolunay sayesinde hukuki ve eğitsel bir dönemin sonuna gelmiş olacaksınız. Zihinsel olarak bir aydınlanma ve kişisel anlamda değerli bir duygusal farkındalık edinebilirsiniz. Transit gezegenlerin eğitim, yolculuklar, satış ve tanıtım faaliyetleri, haberleşme ve sosyalleşme alanlarında etkin olması nedeniyle hareketli ve aktif bir ay geçirebilirsiniz. 19 Ekim'deki Terazi yeniayı da tam bu alanda gerçekleşeceğinden, sosyal olarak öne çıkacağınız yeni bağlantılar yakalayabileceğiniz ve kısa yolculuklarla devinim kazanacağınız başlangıçlara eğilebileceksiniz. 10 Ekim'de Jüpiter'in burç değiştirmesiyle eviniz, aileniz ve öz kaynaklarınız için şanslı bir döneme geçiş yapacaksınız. Bu 13 aylık süreçte mülk yatırımı için fırsatlar yakalamanız kolaylaşacaktır. Ekim ayında öfke kontrolüne önem vermeniz ve riskli eylemlere girişirken kaza olasılıklarını da aklınızda tutuyor olmanız önemlidir.

BAŞAK BURCU:
Zor ve çaba gereketiren bir Eylül’den sonra nispeten huzurlu ve olumlu bir Ekim ayı sizi bekliyor olacak. Maddi ve manevi değer oluşturduğunuz alanda dengeyi bulabilmeniz adına 19 Ekim Terazi yeniayı size destek olacaktır. Üstelik ayın başında gerçekleşecek olan Koç burcu dolunayı sayesinde ortaklaşa gelirlerinizi tahsil etmeniz, devlete ait yükümlülüklerinizi tamamlamanız ve genel itibarıyla borçlar alanınızdaki pürüzleri toparlamanız duygusal olarak rahatlamanızı sağlayacaktır. Jüpiter'in haberleşme ve yolculuklar alanınıza geçmesiyle birlikte 13 ay boyunca yeni sosyal çevrelere girmeniz, kısa yolculuklarla hayatınızı renklendirmeniz ağırlık kazanacaktır. Ayrıca işinizi büyütmek için tanıtım faaliyetlerine ağırlık vermeniz menfaatinize olacaktır. Ekim ayındaki gezegen transitleri maddi kaynaklar alanınızda dengeyi yakalamanız ve kalıcı bir bütçeye erişmeniz için size fırsatlar da sunacaktır. Yeter ki etik değerlerden uzaklaşmayıp Mars enerjisini motivasyona çeviresiniz...

TERAZİ BURCU:
İşte sizin döneminiz başlıyor. Ayın 5.gününde ilişki ve ortaklıklar alanınızda bir dolunay gerçekleşecek. Tüm ikili ilişkilerinizde farkındalıklar edinebilir, söz konusu ilişkilerinizde devam edip etmeyeceğinize dair değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ay sonuna kadar, benlik alanınızdan tüm transit gezegenlerin resmi geçidini deneyimleyeceksiniz. 19 Ekim'de sizin burcunuzda bir yeniay gerçekleşecek. Hayatınız için denge, düzen, estetik, zarafet ağırlıklı yenilikler ve başlangıçlar yapmaya hazır durumda olacaksınız. Asıl önemlisi 10 Ekim'de Jüpiter maddi ve manevi değer alanınıza geçiş yapıyor. 13 ay boyunca maddi kaynaklarınızı geliştirmek, kalıcı yatırımlara girişmek ve manevi yönünüzü geliştirmek için çok özel fırsatlara sahip olacaksınız. Yardımlaşma ve merhamet bilinciyle ilgili de önemli açılımlar gerçekleştirme potansiyelini 13 ay boyunca koruyabileceksiniz. Mars'ın Aralık ayına kadar sizin burcunuzda ilerlemesi durumunu öfke kontrolünüzü sağladığınız takdirde fırsata ve motivasyon enerjisine çevirmeniz içten bile değildir.

AKREP BURCU:
Ekim ayını olumlu değerlendirecek burçlardan biri de sizinkidir. Belki de 13 ay boyunca şans, bereket ve bolluğun fırsata dönmesine destek sağlayacak olan Jüpiter'in sizin burcunuza 10 Ekim'den itibaren girecek olmasıyla ayın en şanslı burcu olma özelliğini taşıyorsunuz. 5 Ekim'deki Koç burcu dolunayı hizmet alanınızda gerçekleşecek. Gündelik işlerinizde ve bir süredir devam ettiğiniz bir projenin sona ermesi mümkündür. Ayrıca iş arkadaşlarınızdan ya da birlikte sosyal bir etkinlik sürdürdüğünüz biriyle yollarınızı ayıracak bir hayal kırıklığı yaşamanız olasıdır. 19 Ekim yeniayı bilinçaltı düzeyde gerçekleşeceği için ruh sağlığınızı dengeye getirme amaçlı bir bilinçaltı çalışmasına katılmanızı veya benzer bir terapiyi almanızı sağlayabilir. Yönetici gezegeniniz Mars ay sonuna doğru bu alana geçiş yaptığında içsel olarak taşların yerinden oynaması mümkündür. Öfke patlamalarınızı ve kontrolünüz dışında gelişen olaylara vereceğiniz tepkilerin dozunu ayarlamakta dikkatli olmanız gerekebilir. Sonradan pişman olacağınız eylemlere girişmemelisiniz.

YAY BURCU:
Yaklaşık iki yıldır burcunuzda ilerleyen Satürn nedeniyle çok yorgun hissediyor olabilirsiniz. Bu etki yıl sonuna kadar devam edecek. Biraz daha sabırlı olmanız gerekebilir. 5 Ekim'de özel hayatınızla ilgili bir konuda sonuçlanma ve farkındalık geliştirebileceğiniz bir dolunay yaşanacaktır. Çocuklarınız ve evliliğinizle ilgili duygusal bir farkındalık ta gözlemleyebilirsiniz. 19 Ekim'de Terazi burcunda gerçekleşecek yeniay sayesinde, dengeli ve diplomatik bir toplumsal etkinliği yahut arkadaşlarınızı toplayabileceğiniz bir daveti düzenlemek için olumlu etkilere sahip olacaksınız. Yönetici gezegeniniz Jüpiter, kontrolünüz dışında gerçekleşen, bilinçaltı farkındalıkları alanınıza 10 Ekim'de giriş yapıyor. 13 ay boyunca manevi olarak sizi sevindirebilecek sürprizlere hazır olmalısınız. Hele ki sizi uzun zamandır kısıtlayan Satürn burcunuzdan çıktıktan sonra bu sürprizli süreç daha da yüzünüzü güldürecek hale gelecektir.

OĞLAK BURCU:
Dengeli ve kariyer odaklı bir Ekim ayı deneyimlemek üzeresiniz. 5 Ekim’de ise eviniz ve ailenizle ilgili bir aydınlanma yaşayacağınız Koç burcu dolunayı meydana gelecek. Bu dolunay sayesinde beklenmedik bir taşınma da gerçekleştirebilirsiniz. Ani bir duygusal değişim ve kayıp ta iç dünyanızı etkileyebilir. Ayın 19'unda kariyerinizle ilgili bir başlangıca vesile olacak Terazi burcu yeniayı gerçekleşiyor. 23 Ekim’de güneş Akrep burcuna girecek ve odak noktanız arkadaşlarınız ve sosyal ortamlar olacaktır. Aynı zamanda 10 Ekim'den itibaren bu alana giren Jüpiter sayesinde aranılan arkadaş, kısmetli ve 30 Ekim’de yine bu alanda bir başlangıç kaydetmenize vesile olacak Akrep burcu yeniayını yaşayacaksınız. Aslında Ekim ayının teması mesleki kazançlarınızın değerlendirilmesi olacaktır.

KOVA BURCU:
Ekim ayı size iş ve kariyer anlamında çok değerli etkiler sunacaktır. İş bağlantılarınız ve daha önce giriştiğiniz bir eğitim faaliyetinin sonuçlarını 5 Ekim’deki Koç burcu dolunayında toplayabileceksiniz. Sosyal anlamda bir aydınlanmayı da bu dolunay size sağlayacaktır. Ekim ayı majör eğitimler, hukuki başlangıçlar ve yabancı kaynaklı ticaret fırsatlarının deneneceği bir Terazi burcu yeniayı ile devam edecek. Bu dolunaydan önce şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter kariyer ve toplumsal konumunuzun parlayacağı alanda 13 ay boyunca ilerlemeye başlayacak. Yeni iş projeleri ve imkanları, kariyerinizi doruk noktasına taşıyacak olan girişimler bu süreçte hızlanmaya başlayacaktır.  İletişim konularında ektiğinizi biçeceksiniz. Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçtiğinde odak noktanız mesleğiniz ve kariyeriniz olacaktır. Ancak Mars'ın Terazi burcuna geçişiyle hukuki uzlaşmazlıklar, teknik konularda kaza ve arızalar, inatçı bir zihin durumu, agresyon ve öfke sizi zor durumlarda bırakabilir.

BALIK BURCU:
5 Ekim’de manevi yönünüzle ilgili değerli farkındalıklar kazanabileceğiniz Koç burcu dolunayı yaşanacak. Bu durum aynı zamanda ilişkilerin hayatınıza getirileriyle ilgili önemli değerlendirme fırsatlarını yakalayabileceğiniz bir aydınlanmayı da beraberinde getiriyor. Burcunuzun yöneticisi Jüpiter zihinsel, felsefi, eğitsel ve hukuki tüm konularla ilgili alana 10 Ekim'de giriş yapıyor. Bu 13 aylık Jüpiter Akrep burcu transitinden en olumlu etkilenecek burçlardan birine mensupsunuz. Hayatınızın anlamını bulmak yanında hayallerinize odaklanmak, bilgeliğinizi yayabilmek, eğitsel konularda yaratıcılık ve başarı ihtimalleri sizi parlatacaktır. Yurt dışı bağlantılı konularda da şans sizden yana olabilir. Ortaklaşa kazanımlar, hayatınızın maddi ve manevi kriz alanlarında dengeyi ve sükuneti yakalayabileceğiniz bir Terazi yeniayı ile 19 Ekim’de motivasyonunuz da artacaktır. Kredi çekmeyi düşünüyorsanız bu tarih size ilaç gibi gelecektir. Güneş 23 Ekim’de Akrep burcuna geçtiğinde odak noktanız yeni felsefeler ve inanç kavramları olabilir. Uluslararası bir yolculuğa da çıkabilirsiniz.


Huzurlu, bereketli ve sağlıklı bir Ekim ayı geçirmenizi dilerim.

Bireysel doğum haritası analizi, bir yıllık öngörü, ilişki uyumu ve kariyer yönetimi konularında danışmanlık almayı düşünürseniz lütfen "oytunislar@gmail.com" adresine mail atıp randevu talep ediniz.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder