2 Mayıs 2017 Salı

2017 Mayıs Ayı Burç Analizleri

Ilıman ve güneşli bir Mayıs ayına başlamış bulunuyoruz. Bahar enerjisinin yerini sağlamlaştırması, dolayısıyla Koç burcu döneminde başlanan işlerin sabitlenmesi, sağlamlaştırılması ve üzerinde ince ayar çekilmesi için belki de yılın en olumlu zamanlarına girmiş bulunuyoruz. Sakinleşmeye ve gelecek planlarımızı teker teker işler hale getirmek için çaba göstermemize destek olacak enerjileri hayatlarımıza dahil ediyoruz.

Geçen ay Boğa burcunun 4.derecesinde retro hareketine başlayan Merkür, neyse ki Mayıs'ın 3.gününden itibaren bu geri hareketini sonlandırıyor. Ancak bu tatsız retronun gölgeli halleri 19 Mayıs'ta son bulacak. Yani transit Merkür tekrar aynı dereceye bu tarihte ulaşacak.

Jüpiter, Satürn ve Plüton Mayıs ayında da retro harekette olmaya devam edecekler. Somutlaştırma ve harekete geçirmeyle ilgili gecikmeler ve aksaklıklar deneyimlemeye devam edeceğiz. Hayatınızda keskin dönüşleri ertelemekte yarar olacaktır. Geride kalan Venüs retrosunun arızalarını bu ay giderebileceksiniz. Zira Boğa burcunun yöneticisi Venüs artık ileri harekette ancak zararlı çalıştığı Koç burcunda ilerliyor. İlişkilerinizde ve sevgi prensibinde kaba saba davranışlardan kaçınmanız icap edecektir.

Güneşin 20 Mayıs'a kadar ilerleyeceği Boğa burcunda dünyevi meselelere ve zevklere daha fazla zaman ayırmanız ve bilhassa doğanın sunduğu yenilenmenin zevkine varmanız hem ruhsal, hem de bedensel olarak size iyi gelecektir.

Aşağıda burçları Mayıs ayında ne gibi temel ayrıntıların bekliyor olduğunu okuyabileceksiniz. Yükselen burcunuza göre okumayı ihmal etmeyiniz.


KOÇ BURCU:
Merkür’ün sizin burcunuzdaki geri hareketi 3 Mayıs’ta son buluyor. 10 Mayıs’ta Akrep burcunun 20.derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Hayatınızın krizli alanlarında bir neticelenme yaşayacaksınız.  20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız maddi kaynaklarınız olacaktır. Çünkü güneş Boğa burcuna geçiş yapıyor. 25 Mayıs’ta İkizler burcunun 4.derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. Kısa bir yolculuğa çıkabilirsiniz ve yeni bir iletişim kaynağı oluşturabilirsiniz.

BOĞA BURCU:
Mayıs ayının ilk yarısının yıldızının sizin burcunuzun mensupları olduğundan emin olabilirsiniz. Retro durumdaki Merkür 3 Mayıs itibarıyla son buluyor. 10 Mayıs’ta karşıt burcunuz Akrep’te bir dolunay gerçekleşecek. İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili bir değerlendirme meydana gelecek. 20 Mayıs’tan itibaren güneş İkizler burcuna geçerken odak noktanız maddi ve manevi değer alanlarınız olacaktır. 25 Mayıs yeniayında ise yine maddi kaynaklarla ilgili bir yatırıma girişebilirsiniz.

İKİZLER BURCU:
Güneşin kendi burcunuza geçeceği tarih olan 20 Mayıs’a kadar bir duraklama dönemine girmeniz olasıdır. Kendinize dönebileceğiniz, bilinçaltı fenomenlerinizi dinleyebileceğiniz, 3 Mayıs’a kadar haberleşme ve iletişim aksaklıklarına maruz kalabileceğiniz bir süreçtesiniz. Hizmet alanınızda 10 Mayıs’ta gerçekleşecek dolunay sayesinde yürüttüğünüz bir projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz. 25 Mayıs’ta hayatınızda köklü bir yeniliğe merhaba diyebileceksiniz.

YENGEÇ BURCU:
Mayıs ayı özellikle arkadaşlıklar, çalışma grupları ve toplum kuruluşları ile çalışmalar temalarını hayatınıza getirecektir. Merkür gerilemesi 3 Mayıs’ta sona erecek ve arkadaşlıklarınızdaki iletişim sorunları sona erecek. 10 Mayıs’ta çocuklarınız, evliliğiniz ve özel hayatınızla ilgili bir değerlendirme yaşanacaktır. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız sezgileriniz ve bilinçaltı düzeydeki konular olacaktır. 25 Mayıs’ta yine bu alanda bir yenilenme ve başlangıç yaşamanız olasıdır.

ASLAN BURCU :
Kariyeriniz, mesleğiniz ve topluma verdiğiniz imajla ilgili konularda odaklanacağınız bir Mayıs ayı deneyimleyeceksiniz. Merkür gerilemesi 3 Mayıs’ta sona erecek. 10 Mayıs’ta ebeveyniniz ve evinizle ilgili bir sonuçlanma yaşayacaksınız. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız toplum kuruluşları, arkadaşlarınız ve genel iletişim konuları olacaktır. 25 Mayıs’ta bu alanda gerçekleşecek bir yeniay sayesinde yeni bir toplumsal etkinliği yönetiyor olabilirsiniz.

 BAŞAK BURCU:
Siz sevgili başak burçlarını Mayıs ayında olumlu ve olumsuz iki önemli mesele bekliyor. Yönetici gezegeniniz Merkür 3 Mayıs’tan itibaren geri hareketini sonlandırıyor. 10 Mayıs’ta iletişim ve yolculuklarla ilgili bir dolunay yaşayacaksınız. Bazı ilişkilerinizde sona gelinmiş olabilir. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız kariyerinize kayacak. İletişim hız kazanacak ve buna bağlı olarak mesleki alanda 25 Mayıs’taki yeniay sayesinde yeni bir projeye veya iş alanına başlayabileceksiniz.

TERAZİ BURCU:
Mayıs ayı, siz sevgili Terazi burçları için hayatlarının kriz alanlarını toparlamak üzerine odaklanmakla geçecektir. 3 Mayıs Merkür gerilemesinin sonu olacaktır. 10 Mayıs’ta maddi kaynaklarla ilgili bir farkındalık oluşturacaksınız. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız hukuki, eğitsel ve zihinsel konularınız olacaktır. Yabancı kültürlere ilginiz artacaktır. 25 Mayıs’ta yine bu alanda meydana gelecek yeniay sayesinde belki de uzak bir yolculuk için program yapıyor olacaksınız.

AKREP BURCU:
Mayıs ayında ortaklıklar ve ikili ilişkiler üzerine odaklanacaksınız. Merkür gerilemesi 3 Mayıs’ta sona erecektir. Ofis gereçlerinin arızalarıyla artık karşılaşmayacaksınız. 10 Mayıs’ta sizin burcunuzda bir dolunay meydana gelecek ve hayatınızda önemli bir farkındalık ve çözümlenme yaşayacaksınız. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız hayatınızın krizli alanları ve ortaklaşa kazanımlar olacaktır. 25 Mayıs’taki yeniay yine bu alanda size destek olacak ve belki yeni bir ortak gelir elde edeceksiniz.

YAY BURCU:
Mayıs ayında odaklanacağınız konular hizmet alanlarınız, gündelik işleriniz ve çalışanlarınız olacaktır. 3 Mayıs’ta Merkür geri hareketi son bulacak. 10 Mayıs’ta gerçekleşecek dolunay sezgisel ve bilinçaltı alanda farkındalık sahibi olmanıza yarayacaktır. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız ilişki ve ortaklıklar olacaktır. 25 Mayıs’ta bu alanda gerçekleşecek yeniay sayesinde yeni bir ortaklığa veya ilişkiye başlayabilirsiniz. Olumlu ve geliştirici bir Mayıs ayı deneyimleyeceksiniz.

OĞLAK BURCU:
Özel hayatınıza, çocuklarınıza ve hobilerinize odaklanacağınız bir ay deneyimleyebileceksiniz. Çocuklarınız, spor ve hobiler, aşk ve evlilik temaları Mayıs ayınızı şekillendirecektir. 3 Mayıs’ta Merkür gerilemesi sona erecektir. 10 Mayıs’ta Akrep burcundaki dolunay sayesinde arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz toplumsal organizasyonlarla ilgili bir neticelenme bekleyebilirsiniz. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız hizmet alanınız olurken 25 Mayıs’ta bu alanda bir yenilik bekleyebilirsiniz.

KOVA BURCU:
Mayıs ayında siz sevgili Kova burçlarının odak noktaları ev, aile ve yakın çevrenizle ilgili konular olacaktır. Gayrimenkul yatırımı, ev ve ofis taşıma konularını bu ay halledebilirsiniz. 3 Mayıs sonrasında arızalar ve sorunlar azalacaktır. 10 Mayıs’ta gerçekleşecek dolunay mesleki bir projenizin son bulmasına sebebiyet verebilir. 20 Mayıs’tan itibaren hukuki, eğitsel ve zihinsel konular odak noktanız olacaktır. 25 Mayıs’taki yeniay sayesinde uzak bir yolculuk planını gerçekleştirebilirsiniz.

BALIK BURCU:
Sevgili balıklar için eğitim, medya, sosyal iş grupları, komşular ve haberleşme odak noktası olurken, iletişim problemlerine neden olan Merkür gerilemesi 3 Mayıs’ta sona erecektir. 10 Mayıs’taki Akrep dolunayı hukuki bir meselede son aşamaya gelmenize neden olabilir. 20 Mayıs’tan itibaren odak noktanız mesleğiniz ve kariyer planlamanız olabilir. 25 Mayıs’taki aynı alanda gerçekleşecek yeniay sayesinde yeni bir iş imkanı önünüze gelebilir yahut yeni bir projeye başlayabilirsiniz.

Hepinize bereketli, keyifli ve üretken bir Mayıs ayı dilerim.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder