5 Ocak 2016 Salı

Ocak 2016 Astrolojik Yorum ve Analizleri

Öngörülerimizi yükselen burçlara göre planladığımızdan dolayı yükselen burcunuza göre yorumları okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ BURCU:
Yeni yılınızın yüksek enerjiler ve başlangıçlarla hayatlarınıza girmesini diliyoruz.  Ayın gökyüzü olaylarının en önemlileri 10 Ocak Oğlak yeni ayı ve 24 Ocak’ta gerçekleşecek Aslan Dolunayı olacaktır. Yeni ay mesleğinizle ilgili sağlam başlangıçları, dolunay ise hayatınızın keyifli anlarıyla ilgili bir neticelenmeyi işaret edecektir. 5 – 25 Ocak tarihleri arasında iletişim gezegeni merkür kova burcunda geri harekette olacaktır. Eski arkadaşlarınızla karşılaşma olanağınız yükselebilir. Elinizdeki işleri bitirebilirsiniz.

BOĞA BURCU:
Yeni yılın siz sevgili boğalara bereket ve sevgi getirmesini dileriz. 10 Ocak’taki yeni ay sizin yabancı kültürler, majör eğitimler ve hukuksal konularla ilgili başlangıçlara olumlu ve kararlı bakmanıza neden olabilecektir. 24 Ocak’ta gerçekleşecek olan Aslan burcundaki dolunay ise evinizle ilgili bir konuda çözümlenme ve sonuçlanmaya neden olacaktır. Merkür gerilemesi mesleğinizle ilgili haberleşme meselelerinde biraz canınızı sıkabilir. Ofis aletlerinde arızalarla karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU:
Sevgili ikizler burçlarının yeni yılını kutlar olumlu bilgi ve enerjilerle dolu günler geçirmelerini dileriz. 10 Ocak yeni ayı hayatınızın krizli alanlarını yönetmek adına çok sağlam ve güçlü enerjilere sahip olabileceğinizi müjdeliyor. Borçlarınızı kapatabilmek için mantıklı yöntemler geliştirebilirsiniz. 24 Ocak aslan burcu dolunayı ise sizin sosyal alanınızda gerçekleşecek. Yönetici gezegeniniz merkür 5 – 25 ocak tarihleri arasında geri giderken eskide kalmış hukuki meseleleriniz tekrar gün yüzüne çıkabilir.

YENGEÇ BURCU:
Sevgili yengeçler yeni yılın size güveni, inceliği ve aradığınız aile sıcaklığını getirmesini dileriz. 10 Ocak’ta ilişkiler evinizde  bir yeni ay meydana gelecek. Kısıtlı gibi gözüken ancak mantıklı ve sağlam bir ilişkiye merhaba diyebilirsiniz. 24 Ocak’taki dolunay ise sizin para ve değer yaratma alanınızda meydana gelecektir. 5 – 25 Ocak arası geri gidecek olan merkür vergi, kredi ve borçlarla ilgili gecikmeleri, hesaplama hatalarını önünüze çıkartabilir. Dikkatli olmanız gerekebilir.

ASLAN BURCU :
Sevgili aslanlar, yeni yılın size en bereketli ve çarpıcı anılarıyla gelmesini dileriz. 10 Ocakta gerçekleşecek oğlak yeni ayı sizin iş ortamınızla ilgili konularda etkili olacak. Yeni bir projeye başlayıp kararlı adımlarla bunu devam ettirmeniz mümkündür. Evcil hayvan edinmek için de olumlu enerjilere sahipsiniz. Ancak 24 ocakta meydana gelecek dolunay hedefleriniz ve kararlarınızla ilgili artık bir sona gelindiğinin müjdesini verecektir. Merkür gerilemesi eski sevgililerinizi hayatınıza tekrar sokabilir.

BAŞAK BURCU:
Değerli başaklar, yeni yılın size en düzgün olanı bulmanızda ışık tutmasını diliyoruz. 10 Ocak tarihindeki oğlak dolunayı sayesinde hobilerinizle ilgili bir başlangıç yapmanız beklenebilir. Çocuklarınızla ilgili önemli ve ciddi bir meselede karar alabilirsiniz. 24 Ocak’ta gerçekleşecek aslan dolunayı ise size bilinçaltı gücü, önemli bir manevi konuda aydınlanma ve farkındalık kazandırmak adına değerli enerjileri sunacaktır. Kalple ilgili sorunu olan başaklar kontrollerini aksatmamalıdırlar.

TERAZİ BURCU:
Sevgili terazilerin yeni yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Ocak ayında gökyüzünde gerçekleşecek önemli olaylardan ilgili 10 ocak oğlak burcu yeni ayıdır. Aile ve evle ilgili konularda mantıklı çözüm ve başlangıçlar üretebilirsiniz. 24 Ocak’taki aslan burcu dolunayı ise arkadaşlıklar ve üye olunan kurumlarla ilgili bir sonlanmaya işaret edecektir. 5 – 25 Ocak arası meydana gelecek merkür gerilemesi çocuklarınızla olan iletişimlerinizde aksaklıklar yaşanabilme ihtimaliniz vermektedir.

AKREP BURCU:
Sevgili akrepler yeni yılda en derin ve özel duyguları hayatınıza çekmenizi dileriz. 5-25 Ocak arası yaşanacak merkür gerilemesi sizin evinizdeki elektronik aletlerde arıza yaşama ihtimali verebilir. 10 Ocak oğlak burcu yeni ayı sayesinde zihinsel bir çalışmaya başlama isteği duyabilirsiniz. Sosyalleşme ihtiyacı artacaktır. 24 Ocak aslan burcu dolunayı ise mesleki alanda bir sonlanmaya işaret etmektedir. Çalışmalarınızın karşılığını görmek için bu aydınlanma durumunun keyfini çıkartabilirsiniz.

YAY BURCU:
Sevgili yay burçları, eğlenceli  ve keşifle dolu bir yeni yıl dileriz. Bu ay yaşanacak olan merkür gerilemesi  5-25 ocak tarihleri arasında sosyal ilişkiler ve eğitim alanında haberleşme aksaklıkları verebilir. 10 Ocak oğlak burcu yeni ayı parasal kaynaklarınızla ilgili bir değerlendirme ve yeni bir yatırımın müjdecisi olabilir. 24 Ocak Aslan Burcu dolunayı ise felsefi ve inanç sistemleri alanında bir aydınlanma veya hayati bir farkındalık sahibi olmanızı sağlamanıza neden olacaktır.

OĞLAK BURCU:
Sevgili oğlaklar için başarılı bir yıl diliyoruz ve kendi burçlarında hareketli gökyüzü olaylarının yaşanacağı ocak ayında, öncelikle 10 ocakta yaşanacak yeni ay sayesinde yeni hedef ve başlangıçlara yelken açabileceklerini müjdeleyebiliriz. 24 Ocaktaki aslan dolunayı kredi ve borçlar anlamda bir sonuca ulaşılmasını sağlayacaktır. Alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Ancak 5-25 Ocak arası geri gidecek merkür yine para ve değer alanında aksaklıklara ve haberleşme arızalarına işaret etmektedir.

KOVA BURCU:
Sevgili kovalar için hareketli ve olumlu bir yeni yıl dileriz. 5-25 Ocak arası kendi burcunuzda geri gidecek merkür nedeniyle hedef ve planlarınızda ufak tefek aksaklıklara hazır olmalısınız. 10 Ocakta gerçekleşecek yeni ay sayesinde bilinçaltı ve ruhsal konularda yeni başlangıçlar oluşturabilirsiniz. 24 Ocakta aslan burcu dolunayı ilişki ve ortaklıklarınızda değerlendirme, farkındalık sağlama veya neticelendirme anlamında size fırsatlar sunacaktır. Enerjileri akışına bırakmayı öğreneceksiniz.

BALIK BURCU:

Sevgili balıklar hayallerinizin gerçekleşeceği bir yeni yıl yaşamanızı dileriz. 5 – 25 Ocak arası gerçekleşecek merkür gerilemesi sizin ruh ve beden sağlığı konusunda yanlış teşhis ve farkındalıklar edinmenize neden olabilir. 10 Ocaktaki oğlak burcu yeni ayı sayesinde arkadaş çevrenizle organizasyonlar kurabilirsiniz. 24 Ocak’taki Aslan burcu dolunayı ise günlük işlerinizde ve hizmet alanlarınızda sonuca ulaşma başarısını deneyimlemenize sebebiyet verecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder