29 Haziran 2019 Cumartesi

2019 Temmuz Ayı Burç Analizleri

Yılın ilk yarısını kapatmış bulunuyoruz.

İkinci yarısına ise oldukça sarsıcı enerjilerle başlıyoruz.
Her ay olduğu gibi bu ay da yeniay ve dolunay fazları oluşacak. Ancak İçinde bulunduğumuz yılın ay düğümleri Yengeç - Oğlak aksında bulunuduğundan dolayı, bu iki burç içerisinde gerçekleşecek yeniay ve dolunaylar tutulma olarak vuku bulacaktır. Yeniay fazında Güneş, dolunay fazında ise Ay tutulması meydana gelecektir.

2 Temmuz 2019 Salı günü Yengeç burcunun 10.derecesinde Güneş tutulması meydana gelecek. Yuva, ev, ebeveyn, gelenekler, geçmişten gelen alışkanlıklar, ailesel kökler ve genetik miras gibi içsel konularınız gündeme oturacaktır. Güneş tutulmaları çok güçlü başlangıç enerjileridir. +/- 6 ay gibi etkilere sahiptirler. Kadersel başlangıçlardır. Yani evrenin belirlediği kurallar eşliğinde hayatlarımıza dahil olurlar. Özgür irademiz ile bunları kabul veya reddetmek oldukça zordur.

3 Temmuz'da Venüs de Yengeç burcuna girecek. Sevgiyi yuvanız ve ailenizle paylaşacağınız bir sürece başlıyor olacaksınız. Aile değerlerinin ön plana çıkacağı zamanlardan geçiyorsunuz.

8 Temmuz'dan itibaren Merkür geri hareketine başlıyor. Birkaç gün Aslan burcunda gerileyip tekrar Yengeç burcuna dönecek. 2019 yılındaki Merkür gerilemelerinin su elementine sahip burçlarda olacağını göz önünde bulundurursak Balık, Yengeç ve Akrep burçlarındaki gerilemeleri dikkate almamız söz konusu olacaktır. Dolayısıyla 1 Ağustos tarihine kadar evinizle ilgili bilhassa su tesisatları ve sıvı yalıtımı konularında aksaklıklar ve arızalar yaşamanız mümkündür. Elektrikli aletlerin bozulması veya kullanım dışı olması tadınızı kaçırmasın.

17 Temmuz 2019 tarihinde Oğlak burcunun 23.derecesinde bir Ay tutulması meydana gelecek. Oğlak burcunda bir dolunay fazı meydana geleceğinden ötürü kapanma veya sonlanma enerjisi oluşacaktır. Kariyerinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Toplum önünde kabul gören bir misyonunuzu tamamen bırakmayı tercih edebilirsiniz. İşinize son verilebilir. Annenizle ilgili bir meselede artık sona gelinmiş olabilir.

23 Temmuz'dan itibaren Güneş Aslan burcundaki bir aylık transitine başlayacak. Odak noktanızın hayatınızın keyifli alanlarına kayması ve daha çok zevk almayı arzu etmekle alakalı bir aylık yolculuğa başlayacaksınız.

28 Temmuz'da Venüs Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Artık gönül gözüyle sevmek ve değer vermek adına davranış geliştireceğiniz bir süreç başlıyor olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder