3 Kasım 2017 Cuma

4 Kasım 2017 Boğa Burcu Dolunayı ve Burçlara Etkisi

Merhabalar,

4 Kasım Cumartesi günü, yani yarın sabah Türkiye saati ile tam 08:22'de Boğa burcunun 11.derecesi ve 58.dakikasında bir Dolunay meydana gelecek. Dolunayın oluşma anında ise transit gökyüzü haritası tam aşağıdaki görünümü arz edecek.


Boğa, Aslan, Akrep ve Kova gibi sabit burçları, bu burçlarda gezegeni olanları ve tabi Güneş burcu, yükselen burcu (ASC) da bu burçlarda olanları etkileyecek bir dolunay yaşanacaktır.

Ay Boğa burcunda "yücelen" konumdadır. Dolunay haritasında Placidus açılımına göre ay altıncı evde konumlanmış. Retro konumdaki Neptün ile sekstil açı kalıbı oluşturuyor. Bedelini ödemekte geciktiğimiz duygusal taleplerimizin tekrar önümüze geleceği ve bunlarla ilgili nihai çözümlemeleri halletmeye çabaladığımız bir süreç meydana gelecektir. Dolunay olumlu veya olumsuz alışkanlıklarımızı bırakma şansı bulabildiğimiz zamanlardır. Dolayısıyla sigara, alkol ve benzerleri gibi bırakmak istediğiniz etkenler için şansınız olduğunu söyleyebiliriz. Kontrolümüz dışında gelişen, gizli saklı karşımıza çıkan gerçeklere karşı eyleme geçmek, farkındalıklar geliştirmek için önemli fırsatlara sahip olabiliriz. Bize şans ve fırsat getirebilecek her türlü etkeni görebilmek ve algılayabilmek için gözümüzü dört açmamız gerekebilir. Maruz kalacağımız ve etkisi +/-10 gün sürecek bu dolunayın burçlar bazında detaylı yorumlarına gelecek olursak;

Koç;
Maddi kaynaklarınızla ilgili önemli farkındalıklar geliştirebileceğiniz, finansal gelirlerinizi arttırmanız için görmediğiniz kaynakları keşfetme şansı edinebileceğiniz, parasal getirisi olabilen bir işinizin nihayete ereceği koşulların oluşacağı bir süreçte bulunuyor olabilirsiniz. Bunun dışında manevi durumunuzun tatmine ulaşabileceği, ruhsal doyum sağlayabileceğiniz koşulların önünüze gelebileceği, somut maddi ve manevi gelirler elde edebileceğiniz özel bir dolunay deneyimliyor olacaksınız. Ancak risk altında bulunabilecek ve size ideal gözüküp tamamıyla ters köşeye yatırabilecek finansal sürprizlere karşı da da dikkatli ve sorgulayıcı olmalısınız. Güvenli ve sakin limanlara açılmak istediğinizi unutmamalısınız. Maksat yarınları riske atacak ve size kontrolünüz dışında yeni yükümlülükler getirebilecek ihtimallerden kaçınmaktır. Pratik ve pragmatik davranmak zorundasınız. Ruhsal güvenliğiniz için ucunu görmeyeceğiniz planlardan kaçınmalısınız.

Boğa;
Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissedeceksiniz. Sizin burcunuzda gerçekleşecek dolunayda bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Hedeflerinizin sizi tatmin edebilecek şekilde sonuçlandığına da şahit olabilirsiniz. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Geleceğinizle ilgili kalıcı ve pratik kararlar verebileceğiniz bir süreçtesiniz. Her türlü ilişkinizde kuralları koyacak taraf siz olmalısınız. Bugüne dek hayatınıza yük getirmiş, sizi zorlarken eğiten ancak belirli duygusal bedeller ödeten ilişkiler yumağını temizlemek için önemli fırsatlara sahipsiniz. Devam mı tamam mı diyebilecek bir noktaya erişmiş bulunuyorsunuz. Ortaklıklar, muhataplıklar, özel ilişkiler ve tüm bu ilişkilere teşebbüsler mercek altına alınacaktır. Zorlayıcı durumlarda bırakma özgürlüğüne sahipsiniz.

İkizler;
Ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilmek, ruhsal farkındalıklara erişebilmek, hayatınızda affedemediğiniz kişi ve olayları affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için uygun bir dolunay sürecinde bulunuyorsunuz. Bilinçaltı çalışmalarının efektif bir sonuca ulaşabileceği konumda bulunuyor olmasından faydalanabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konularla ilgili çözüm geliştirme konusunda çok önemli detayları görebilecek ve değerlendirebilecek fırsatlara sahipsiniz. Ruhsal ve duygusal şifa bulmak için çok değerli etkiler mevcuttur. Bu dolunay sürecinde profesyonel uzman desteği alabilirsiniz. Mesleki alanınızda idealize ettiğiniz ama bir türlü gerçekleştiremediğiniz bir meseleye daha pratik bir bakış açısıyla çözüm üretmeniz mümkündür. Dolayısıyla duygusal tatmin sağlayacağınıza inandığınız bütün olasılıkları pratik bir bakış açısıyla değerlendirip öyle karara erişmeniz gerekemektedir. Kalcı ve güven verici sonuçlar birincil hedefleriniz olmalıdır.

Yengeç;
Arkadaşlık ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz arkadaş ortamlarında huzur verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz. Toplum yararına çalıştığınız kurum ve sosyal faaliyet projelerinde tatmin edici sonuçlar kaydedebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve hayatınızda bu tip sosyal ilişki geliştirdiğiniz kişilerle aranızdaki husumetleri sonlandırmak, affetmek, affedilmek ve pürüzlü ilişkilerinizi selamete erdirmek adına dolunay enerjisinden faydalanabilirsiniz. Ancak bugüne dek size göre sakıncalı detaylar hissettiğiniz, biriken olumsuz pürüzleri aşamadığınız, özel hayatınıza ve size keyif veren konulara negatif etkisi olmuş kişilerle devam etmeme konusunda da kararlı olmasını bileceksiniz. Tamam mı devam mı aşaması sizin burcunuzda da önemli bir mekanizma olarak dolunay sürecini belirleyecektir. Buradaki ilişki düzeyi arkadaşlıklar, tüm toplumsal ve sosyal ilişki modelleri olacaktır.

Aslan;
Kariyerinizle ilgili sizi uzun zamandır hayal kırıklığına uğratan, ruhsal olarak sıkan proje ve mevzularda sona eriştiğiniz bir durumda olabilirsiniz. Dolunayın mesleki konularda sizi refaha ve huzura eriştirecek etkisi sayesinde bu ortamınızda sizden mevki olarak daha alttaki kişilere karşı daha hoşgörülü ve affedici olduğunuzu fark edebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlardan veya borçlardan gelebilecek alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Sanat yönü ağır basan, daha önce planlayıp gerçekleştiremediğiniz kariyer alternatiflerine yönelmeniz de olasıdır. Mesleki çabalarınızın maddi getirisini alabilme aşamasındasınız. İçsel fırtınalarınız kariyeriniz ve toplumsal hedefleriniz için karar aşamasına gelmenize neden olacaktır. Kendi potansiyelinize ve gücünüze güvenmeniz şartı ile daha çok çaba sarf etmeniz gerektiği farkındalığına erişeceksiniz. Dolayısıyla pratik bir bakış açısıyla ve vizyon sahibi bir tutumla olasılıkları değerlendirmeli, çıkacağınız yolu tüm geçmiş tecrübe ve mücadelelerinize uygun olarak belirlemeniz gerekecektir.

Başak;
Bir sanatsal faaliyet için majör bir eğitim sürecindeyseniz neticelendiğine şahit olacaksınız. Bu bir görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi gibi bir konu da olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu uzak diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Dolunayın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir, inançlarınızla ilgili çözümlemede bulunabilirsiniz. İkili ilişkilerinizden alacağınız manevi destek ve yüreklendirme sayesinde, bilhassa iletişim ve haberleşmeyle ilgili itici gücünüzün farkında olmanız gerekmektedir. Bu dolunay, zihinsel öncelikli eylemlerinizde size hedefler koymayı öğretecektir. Yeter ki işaretleri ve sahip olduğunuz şansı iyi görmeyi becerin. Diğer taraftan hukuki bir dava sürecindeyseniz sizin leyhinize tamamlanması olasıdır.

Terazi;
Hayatınızın krizli alanlarının çözümlenmesinde önemli sonuçlar edinebileceğiniz bir dolunay geçiriyorsunuz. İnsanlarla olan iletişiminizdeki sağduyu ve uzlaşma tavırlarınız sayesinde ortak kazanımlar ve maddi yükümlülüklerin karşılanması konularında ilerleme kaydedebilirsiniz. Güven, sadakat ve vefa duyguları sayesinde maddi ve manevi olarak olumlu bir dolunay sürecindesiniz. Üstelik zihinsel olarak size sunulan fırsatları da iyi değerlendirebileceğiniz göstergelere sahipsiniz. Ortaklaşa çalışmalardan maddi gelir elde edebileceksiniz. Dolunay esnasında ayın dispozitörü ve sizin yönetici gezegeniniz Venüs'ün konumu gereği, gerek kendi içinizde, gerekse yakın çevrenizde tesis edilecek barış, af ilişkisi ve güvenle birlikte içsel şifa ve dengeye erişebileceksiniz. Çalışanlarınız veya hizmet alanında temasta olduğunuz kişilerin manevi desteği ve belki de özverileri sayesinde size değer katabilecek ortaklaşa bir projenin sonuna gelmiş olabilirsiniz. Ayrıca manevi anlamda şifa hissedeceğiniz bir durum meydana gelecektir.

Akrep;
İlişkiler anlamında destekleyici etkiler altındasınız ve ruhunuzu besleyen, size merhamet duygusu hissettiren bir ilişki adayınızla birlikteliğe yönelmeye karar verebilirsiniz veya  belirli bir süredir tanıma aşamasında olduğunuz partnerinizle ilgili gelişen duygularınız yoğun bir sevgiye ve aşka dönüşebilir. Bu daha önce tanışıp herhangi bir hamlede bulunamadığınız bir partner adayı da olabilir.  İş konusunda ortaklığınıza göstermiş olduğunuz sorumluluk bilinci, özveri ve adanmışlık duygusu takdir toplamanıza neden olacaktır. Ortak bir çalışma içinde ve belirli bir karşılıklı deneme sürecinde olduğunuz ortaklığınıza resmiyet kazandırabilirsiniz. Başlatmış olduğunuz bir beraberlik, ortaklık ve ilişki tavırlarınızın niteliğine bağlı olarak ya geriye dönüşü olmayacak şekilde bitecek, yahut karşılıklı güvene ve saygıya dayalı olarak uzun yıllar devam edebilecektir. İrade gücünüz, tavırlarınızdaki sabır ve sağduyu düzeyi sayesinde olumlu veya olumsuz bir duygusal değerlendirme sürecinde bulunuyorsunuz.

Yay;
Dolunay sürecinde hizmet alanınızda ve gündelik işlerinizde bilhassa çalışanlarınızla iletişiminizde olumlu, vefalı ve merhametli bir davranış geliştirdiğinizi fark edeceksiniz. Hayvanlara karşı şefkatiniz ve yakınlaşma isteğiniz artacaktır.  Evcil hayvan sahibi olmaya karar verebilirsiniz. Bitirmeniz gereken işleri kolektif bir çalışma ile halletmeniz ve sonlandırmanız mümkündür. Mesleki fırsatların size yeni çalışma alanlarına yönelme imkanı sunduğunu fark edebilirsiniz. Boyun ağrılarına ve tutulmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Kontrolünüz dışında gelişebilen ve güveninizi alt üst edebilecek bazı durumlar karşısında alacağınız karar sakince ve kalıcı olmalıdır. Duygusal tepkilerinizin sizi sürüklediği konuma göre esnek davranabilme duyarlılığını göstermeniz gerekmektedir. İçgüdülerinize göre hareket etmeniz durumunda, ailenizin de size sunduğu manevi destek sayesinde bilhassa hizmet alanınızda planladığınız ve hedeflediğiniz meselelerin sonuna gelmiş olacaksınız. Bu deneyim sezgilerinizin yoğunlaşmasına ve öngörü yeteneğinizin artmasına sebebiyet verecektir.

Oğlak;
Hayatınızın keyifli alanlarında, özellikle aşk veya varsa çocuklarınızla ilgili konularda sizi duygusal tatmine taşıyabilecek ve keyfinize keyif katacak farkındalıklar geliştirebilirsiniz. Yemek, içmek ve dünyevi zevklere yönelmek için özel fırsatlara sahipsiniz. Sahip olduğunuz değerlerden dolayı şükretmeniz gerektiğini öğreneceksiniz. Duygular yanında güven ve sorumluluk bilincine de haiz bulunuyorsunuz. Bu yeni edineceğiniz farkındalıklar da yakınlarınızın size olan güven ve inançlarını sağlamlaştıracaktır. Su kenarlarına yapılacak ufak yürüyüşler ve doğa etkinlikleri iş bağlantılarınız ve sosyal ilişkilerinizde huzur ve sükunet sağlayacaktır. Kardeşleriniz ve komşularınızla olan ideal iletişim ortamını tesis etmek için dolunayın olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz. Diğer taraftan taşımakta zorlandığınız yahut manevi baskılar nedeniyle bir türlü kopamadığınız özel ilişkiniz mevcutsa yolları ayırmak için bu dolunay önemli bir fırsat sunmaktadır.

Kova;
Ailenizle ilgili bakış açınız daha merhametli, daha uzlaşmacı ve daha sevgi dolu olacaktır. Dolunay sayesinde bilhassa gayrimenkul yatırımı, ev dekorasyonu gibi konularda karşınıza çıkan fırsatları değerlendirebileceksiniz. Kendinize ruhunuzun huzura erdiği, doğa içerisinde bedeninizi topraklayabileceğiniz ortamlar yaratmanız gerekecektir. Köklerinize ve değerlerinize odaklanabilecek, affedici olabileceksiniz. Duygusal olarak her türlü olasılığa karşı kendinizi planlamış olmanın farkındalığını geliştireceğiniz özel bir süreç yaşanacaktır. Maddi kaynaklarınızın ideallerinizi gerçekleştirmek için sınırsız olduğu hissi, size altından kalkamayacağınız bir harcama yaptırtabilir. Burada maddi durumunuzu iyi hesaplayıp olası yatırımlara sizi zora sokmayacak bir biçimde yönelmelisiniz. Hedeflediğiniz yatırım alternatiflerinin güvenli olup olmadığı konusunda da şüpheye düşmeyecek şekilde durumunuzu sağlama almalısınız.

Balık;

İş bağlantıları ve ilgili sosyal gruplarla ilgili sorumluluk almak konusunda donanımlı olduğunuzu fark edeceksiniz.Tüm iletişim kanallarınızda, kardeşleriniz, komşularınız, iş ağınız ve iş yaptırdığınız kişilerle ilgili daha uzlaşmacı, sakin, verimli ve huzurlu bir diyalog benimseyebilirsiniz. Tanıtım faaliyetlerinizi sanatsal ve kreatif öğelerle bezeyebilirsiniz. Doğa yürüyüşlerine katılabilir ve dışarıda zaman geçirebilirsiniz. İnsanlarla iletişim halinde oldukça ruhen yenilendiğinizi fark edebilirsiniz. Dolunay etkisinde, tatlı dilli olduğunuz bir iletişim süreci sonunda elde ettiğiniz bir başarıyı kutluyor olabileceksiniz. İdealleriniz ve yaratıcı hedefleriniz dahilinde geliştirdiğiniz sosyal projelerde başarılı sonuçlar edinebilirsiniz. Dostlarınızla, sevdiklerinizle yemek - içmek ve hayatın tadını çıkarmak için harika bir süreçte bulunabilirsiniz. Dolunay süreci hem size kalabalıklarla başarınızı kutlama, hem de planladığınız bir seyahatle bu başarıyı taçlandırma fırsatı sağlayacaktır.

Yorumları yükselen burçlarınıza göre okumanızı tavsiye ediyorum. Herkese olumlu getirileri olan, Boğa burcunun bolluk ve bereket enerjisini taşıyan bir dolunay süreci diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder