31 Aralık 2012 Pazartesi

YENİ YIL MESAJI

Kiminize göre yaşlanmak, kiminize göre sıkıntı ve acılarından arınmak, kiminize göre gerçekleştireceği zengin hayal ve hedefleri için motivasyon sağlamak ve kiminize göre de içinde bulunduğu durum her neyse kaldığı yerden debelenmeye uğraşmakla eş değerdir yeni yıl...

Tıkanıklıklarla dolu ve gerçekleşmesi öyle ya da böyle ertelenmiş hedeflerimizin hezeyanlarını geride bırakabilmek için çok anlamlı bir fırsattır yeni yıl başlangıcı...Eminim her birinizin kolunu kanadını kıracak gelişmeler yaşanmıştır doldurduğumuz bir yıllık zaman diliminde. Unutmayın ki zaman dilimleri, döngüler, mevsimler, günler, haftalar ve saniyeler biz insanoğlunun tarihi boyunca kurguladığı zaman kavramının zavallı birimleri olarak ölümcül yaşantımızın saatini belirliyor. Bizler de her yeni başlangıç umudunu yeni olumlu etkilere fırsat vermek için sıfırlayıp ileriye özenle ve yenilik umuduyla devam etmeye çabalıyoruz. Büyük ve eksiksizce işleyen bir sistemin parçalarına kendi varoluş bilincimize göre şekil verip, bireysel fenomenimizi yaratmaya ve bu sistemin içinde yer açmaya çabalıyoruz.

Yüzyıllardan veya binlerce zaman dilimlerinden beridir döngüde olan bir hayatımız var ve şu anki maddesel bedenimizin kendimiz için en iyisine layık olduğunu yine kendi hedef ve doğrularımızla belirleyip ilerlemeye çalışıyoruz. Yeni yılın başlangıcı da bizim bu hedef ve doğrularımızın kendimize, kendimiz gibi bedensel bilince sahip tüm canlılara sevgi, saygı ve anlayış içerisinde yaklaşıp kaynaşacağımız yeni bir döngüsel sürecin başlangıcı olacak. Evrende kusursuz işleyen mekanizmaya zarar verebilecek en küçük etkiden bile kaçınmamız birincil hedefimiz olmalı diye düşünüyorum. Aksi takdirde geride bıraktığımız tarih bize geleceğimizi acımasızca sunuyor.

Dolayısıyla, ertelediklerimizi kararlıkla sonuçlandıracağımız, hedeflediğimiz yenilikleri teker teker gerçekleştirebileceğimiz, en başta sağlık olmak üzere tüm olumsuz etkiler ve engellerden kurtulabileceğimiz, bireysel ve ulusal refahı huzurla deneyimleyebileceğimiz bereketli ve aydınlık bir yeni yıl diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder