26 Mayıs 2023 Cuma

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu Astrolojik Yorumu

 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin astrolojik etkilerini kısa da olsa yazmak istiyorum. Seçimin ilk turu için sayfalarca destan yazmıştım. Umudum yoktu ve yanılmayı istemiştim. 


Yanılamadım malesef, çünkü veriler, geçmişte yaşananların günümüze yansımaları ve gökyüzü etkileri beklenen sonuçları gösteriyordu. Ancak ilk turda asayiş berkemaldi. Malesef ikinci tur için aynısını söyleyemeyeceğim. 











Yukarıdaki harita, seçim gerçekleşip oy verme işlemi sona erdiği saatlerde İstanbul merkezli açılmış bir transit görünümüdür. Ankara merkezli olması pek bir değişiklik vermeyecektir. Halihazırda içinde ilerlediğimiz günlerde çok sert görünümler mevcut. Mesela Güneş ve Satürn arasında zorlayıcı bir açı kalıbı var. İletişim kanallarını kapatabilirler, ne bileyim daha önce deneyimlediğimiz gibi trafolara kediler girer, internet bandını kapatırlar, sandıkların ilçe seçim merkezlerine ulaştığı yolları kapatırlar…gibi olasılıkları türetmek ve genişletmek mümkündür. Umutları kırabilmek ve demoralize etmek için medyayı sonuna kadar kullanmaktadırlar. Bu açının en önemli ayrıntısı da budur. Yalan, dedikodu, iftira gibi toksik iletişim metodları Güneş Satürn karesinin eseridir. Yaptıkları yapacaklarının teminatıdır ve olabilecek en akılalmaz mafyözlükler şu yukarıda gördüğünüz haritaya istinaden yaşanabilir. Haritanın yükselen derecesi transit Güney Ay düğümüne kavuşuyor. Akrep burcunun ilk dereceleri… Aslında tam burada Türkiye Cumhuriyeti’nin Güneş’i var. Bu önemli bir detay. Türkiye için Ay doğmuş oluyor bir bakıma, lakin Güney Ay düğümü gerisin geriye aynı bataklığın içinde debelenmeye de sebebiyet verebilir. Neyse ki tam karşısında, Kuzey Ay düğümüne kavuşan bir Jüpiter var. Gökyüzünde hala Grand Cross açıları mevcut, tepe noktasına Mars yerleşmiş, Plüton’a ve Jüpiter’e zorlayıcı kare açılar kuruyor. Keza yükselen derecesine ve Ay düğümlerine de zorlayıcı açılar kuruyor o Mars…İlk 3 saat çok önemli çünkü en yakası açılmadık namussuzlukların o 3 saatte gerçekleşmesi mümkün. Zira bu filmi geçmişte defalarca yaşamıştık. Jüpiter halâ Boğa burcunun ilk derecelerinde Kuzey Ay düğümü ile kavuşumda bulunuyor. İlk tura nazaran Kemal Kılıçdaroğlu bunda şanslı gözüküyor. Tabi ilk turda oy kullanmayan seçmenin ve son bir haftada ittifaka eklemlenen Ümit Özdağ’ın sağladığı motivasyonun etkisi yadsınamaz. İlk turda Jüpiter Koç burcunun anaretik derecesindeydi. Ne kadar ipten kazıktan toplama eleman varsa bu kör cesaretine sebebiyet veren anaretik derece Jüpiter’i neden oldu. Şimdi Jüpiter çok daha etkin bir konumda ilerliyor. Lakin, Mars aşırı baskın bir konumda; Diktatörlüğün, kavganın, tahtını kaybetmemek için yapılabilecek en ağır kötülüklerin destanı yazılıyor; Abartmıyorum.


Ayrıca ilk turda millet ittifakını destekliyormuş gibi gözüküp ikinci turda tam tersini yapacak olan ihanet ve menfaat çetelerinin, nüfuzunu kaybetmemek adına her türlü fenalığı yapmasını bekleyebiliriz. Öyle aydın, fenomen, popüler, halimselim, entel, dantel gibi gözüken karakterlerin her an saf değiştirebildiklerini, muktedire biat ettiklerini biliyoruz, deneyimledik, ikna bile olduk. 

Ay ve Merkür arasındaki uyumlu açı, bu sefer sandık görevlerinin eksiksiz ve doğru bilgi akışını sağlayacak şekilde ilerleyeceğini gösteriyor. Görevlilerin hassasiyetleri çok güçlü ve dayanışma saygıyı hak ediyor. Yengeç burcunda ilerleyen Venüs’ün Uranüs ile sekstil, Neptün ile üçgen açı kalıpları geliştirmesi de, umut kırıcı her türlü manipülasyona ve edepsizliğe karşın, sade vatandaşın kendisinden umulmayan derecede ferasetli davranma olasılığını gösteriyor. 

Evet, bu sefer sonuç KK lehinde ilerleyecek gibi gözüküyor. Ancak daha önceki seçimlerde maruz kaldığımız rezaletler bir yana, çatışma ve iç karışıklığı körükleyecek durumların meydana gelme olasılığına karşı evlerinizden çıkmamanızı öneriyorum. Öyle ki, bu hikayeden benzer bir 15 Temmuz veya bir gezi fenomeni bile çıkabilir. 


Seçilmiş tarihlerin hassasiyetine bir kere daha değinmeden geçemeyeceğim. 

29 Mayıs 1453 : İstanbul’un Osmanlı tarafından fethi ve yeni çağın başlaması 

(Nümerolojik olarak 29 => 11)


14 Mayıs 1950 : Demokrat Parti’nin milli şef dönemine son verip iktidara gelişi. 

(Nümerolojik olarak 25 => 7)


27 Mayıs 1960 : Demokrat Parti’nin cumhuriyet tarihinin ilk askeri ihtilali neticesinde iktidardan indirilmesi

(Nümerolojik olarak 30 => 3)


28 Mayıs 2013 : Tam 10 yıl önce, yaklaşık 3 ay süren İstanbul Taksim Gezi olaylarının başlangıç tarihi

(Nümerolojik olarak 21 => 3)


14 Mayıs 2023 : Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri

(Nümerolojik olarak 17 => 8)


28 Mayıs 2023 : Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu

(Nümerolojik olarak 22)


11 ve 22 sayılarının indigo sayıları olduğunu hatırlatıp, Türkiye Cumhuriyeti’nin en hayırlı şekilde özüne dönmesi ve başına sarılmış türlü belalardan kurtulabilmesini diliyorum. Burada halkımızın vatansever ruhuna güvenmeliyiz diye düşünüyorum. İndigo sayıları mucizevi, idealist ve fedakar bir yapıyı temsil eder. 


Lütfen oyunuzu kullanınız. Bir beş yıl daha giderek ağırlaşan kötülüklerin katlanarak artmasına, nasılsa benim tuzum kuru, son 20 yılda karun oldum, sınıf atladım, kadınların evcil hayvan gibi sahiplenilmesine seyirci kalırım, bir ayağım yurtdışında, vatan millet umrumda değil diyorsanız zaten bu satırları boşuna okumuşsunuz demektir. 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder