29 Kasım 2016 Salı

29 Kasım 2016 Yay Burcu Yeniayı ve Burçlara Etkileri

Merhabalar...

Yılın belki de en umutlu yeniay sürecine girmiş bulunuyoruz. Fırsat, şans ve umudun gezegeni Jüpiter'in yönettiği Yay Burcunda gerçekleşecek olan yeniay sayesinde tüm burçların yüzünün güleceği, en azından küçük bir tebessümle şükredebileceğini umut ediyorum.

Özgürlüğüne düşkün, neşeli, hevesli, hayata olumlu bakan, sıcak ve iyimser Yay burcu enerjisini hissedeceğiniz bu gün, siz de oldukça hareketli ve dışa dönük davranarak bu enerjiyi ve dinamizmi hayatınıza yansıtabilirsiniz. "Noel Baba stili" diye tanımladığım bu burç ve burcun insanlarının destekleyici etkisiyle yola devam etmek, yeniliklere imza atmak ve olumlu kararlar almak için çok önemli etkilere sahip bulunuyoruz.

Her yeni ay sürecinde yeni başlangıçlar yapmak için uygun enerjiler mevcuttur. Siz de yeni arkadaşlıklar ve sosyal birliktelikler başlatarak, neşeli ve canlı dostluklar kurabilirsiniz. Kendi istekleriniz ve hedefleriniz doğrultusunda harekete geçebilirsiniz, inancınızı, doğrularınızı, yaşam görüşünüzü ve felsefenizi öne çıkaran sohbetler yapabilir, yolculuk, yabancı diller ve kültürler, üniversite ve akademik konular, majör eğitimler, kişisel gelişim kitaplarına, belgesellere, basın yayın, magazin dünyası, hukuki, siyasi ve kültürel konulara daha çok ilgi gösterebilirsiniz.İlgi göstermekle kalmayıp hayatınıza bu konuları dahil etmek için fırsatlar yaratabilirsiniz.

Aşağıdaki gökyüzü haritasına göre 29 Kasım 2016 Salı günü saat tam 15:17'te Yay burcunun 7 derece 42.dakikasında bir yeniay gerçekleşiyor.

Yeniayın gerçekleştiği anın haritasında Koç burcu yükseliyor ve tam ASC üzerinde hem şans noktası, hem de Uranüs bulunuyor. Bu Uranüs ise tam yeniay konumuna 10 derece bulunan Satürn ile uyumlu bir açı kalıbında bulunuyor. Mars'ın Jüpiter ile açısı da kayda değer bir pozitifliğe fırsat veriyor.
Tam umutlar yitirildiği zaman beklenmedik fırsatların karşımıza çıkacağı, bu fırsatlarla oyalanırken de yüzlerimizin bir nebze gülebileceğini söylemek zor olmasa gerek...

29 Kasım günü kadın/erkek toplamda 7 arkadaşımın da doğum günü. Herbirine ayrı ayrı şans, kısmet ve sevindirici sürprizler diliyorum.

Hayatın bu küçük sürprizleri bakalım burçlara nasıl etki edecek?
Yine yükselen burcunuza göre yorumları okumanızı hatırlatmak istiyorum.

Koç;
Felsefi konularla ilgili bir eğitime başlayabilirsiniz. Uzak bir yerlere gidebilme hayallerinizi gerçeğe dönüştürme hamlesinde bulunabilirsiniz. Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar kurabilir, hukuki kazanımlar için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı bir başlangıç yaşayabilirsiniz.. Dinamik bir yapıda ve zihinsel bir hevesle toplumsal konumunuzu yükseltecek etkinlere katılmanız size çok iyi gelecektir. İlişkiniz mevcutsa sırf özgürleşme arzusu nedeniyle bu ilişkiyi noktalamak isteyebilir, yalnızsanız da beklenmedik bir dürtüyle yeni ve coşkulu bir ilişkiye çekilebilirsiniz. Sorumluluk alabileceğiniz bir kültürel etkinlikte yer alabilirsiniz. Hukuki bir konuda sizin sürprizli şahitliğinize başvurulabilir veya size zihinsel bir gelişim sağlayacak önemli bir eğitim programına kayıt olabilirsiniz. Arkadaşlarınız tarafından tanıştırılacağınız biriyle ortaklık yahut partnerlik ilişkisi geliştirebilirsiniz.

Boğa;
Hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir başlangıç yapabilirsiniz. Cinsellik, ölüm ve insana ait tüm özelliklerin zihninizde sorgulandığı ve hayatınıza dair kriz ortamı oluşturan konuların çözümleri üzerinde kafa yorabilirsiniz. Cinsellik biraz daha hayatınızda önem kazanabilir. Libido artışı gözlemlenebilir. Ortaklaşa giriştiğiniz bir işten kazanç elde edebilecek kıvama ulaşmış olabilirsiniz ve bu kazanç başlangıcı sağlam ve olumlu bir birlikteliğe güven katabilir. Sezgileriniz sayesinde alacağınız maddi ve manevi kararların size faydasının dokunacağını kısa zamanda fark edebileceksiniz. Hizmet alanınızda geliştirmiş olduğunuz yöntemler beklenmedik bir şekilde sekteye uğrayabilir. Ruhsal gelişim ve sağlığınız için terapi alabilir, fiziksel bir araz için operasyon sürecine başlayabilirsiniz. Tüm maddi ve manevi borçlarınızı temizleme fırsatına sahip bulunuyorsunuz.

İkizler;
Eşiniz veya ortağınızla farklı ve keşfedilmemiş duygular keşfetmek, gidilmemiş mekanlar ve ortamları ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Denenmemiş bir konuda yol alabilme isteği taşıyorsunuz. Ortaklığınız mevcutsa, hedeflediğiniz faaliyetin detayları ve felsefesi hakkında fikir teatisi yapabilecek önemli fırsatlara sahipsiniz. Uyumlu ve duyarlı gökyüzü açıları nedeniyle sabırlı bir enerjiye sahip olup sorumlu kararlar alıp kesin söylemlerde bulunmaya yatkın olabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde konuşma tarzınız dikkat çekici ve olgun tavırlı olacaktır. Ancak vaatlerde bulunmaktan, üzerinize vazife olmayan konularda yorum yapmaktan kaçınmanız gerekmektedir. Arkadaş ortamınızdan yahut üyesi bulunduğunuz bir kurumdan tanıdığınız biriyle ilişkinizi noktalamak durumunda kalabilirsiniz. Hobi olarak uyguladığınız bir konuyu mesleki düzeye çıkarabilirsiniz. Hala aşık olabileceğiniz özel etkilere sahip bulunuyorsunuz. Mesleki motivasyonunuz için sevdiklerinizin desteğini hissedebileceksiniz.

Yengeç;
İş ortamınızda ve özellikle hizmet sektöründeyseniz yepyeni bir fikri deneyimlemek için proje geliştirmeye yatkın olabilirsiniz. İş ortamınızdaki kişilere karşı daha kollayıcı ve kabullenici bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Zinde kalabilmeniz için vücut egzersizlerine yönelebilir, beden sağlığınızı spor sayesinde dinamik bir konumda tutabilirsiniz. Ancak ani ve fevri hareketlerden oluşabilecek küçük çaplı kazalara dikkat ederken, kişilerle olan diyaloglardaki yanlış anlaşmalara karşı tetikte olmalısınız. Evcil hayvan sahiplenmek için çok olumlu etkilere sahipsiniz. Küçük bir yavrunun sorumluluğunu almak için güçlü istekler duyabilirsiniz. Sorumlu ve olgun tavırlar içinde olacaksınız. Maddi krizlerinizi dengelemek için iş ağınızdaki destekleri ve fırsatları değerlendirebilirsiniz. Mevcut ilişki veya ortaklığınızda bu durum önemli değişimlere yol açarken aradaki saygıyı da güçlendirecektir. İş hayatınızdaki fevri davranışlar nedeniyle bu alandaki birileriyle ilişkinizi kaybedebilirsiniz.

Aslan;
Hobileriniz ve hayatınızın zevk aldığınız konularında başka insanların denemediği detayları keşfetmek isteyebilirsiniz. İçinizde sakladığınız aykırı ruhu ortaya çıkarabilirsiniz. Macera içeren spor dallarına yönelebilir, gezme ve dünyayı keşfetme amaçlı eğitim setleri izleyebilirsiniz. Çocuklarınızın yeni spor aktivitelerine destek olabilirsiniz. Kendi iç dünyanız ve bilinçaltınızla ilgili çalışmalar için gökyüzü ilginç vaatlerde bulunuyor. Bilhassa kendinizle olan mücadelenizi ve değişim arzunuzu bu yeni ay sürecinde efektif olarak karşılayabilirsiniz. Güçlü ve motive edici ortaklıklar veya bu ortaklıklar sayesinde edinilecek başarı da yeni ay sayesinde hayatınıza girecek değerli konuların arasında bulunuyor. Sıradışı bir spor dalına yahut zihinsel bir aktiviteye dahil olabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz ve kardeşlerinize karşı olan tutumunuzda daha sağduyulu davranmanız yararınıza olacaktır. Hayallerinize kavuşmak için önemli hamlelerin yapılabileceği bir yeni ay sürecinde bulunuyorsunuz.

Başak;
Aileniz veya akrabalarınızla olan iletişimlerinizdeki diyaloglar neşeli bir sürece başlıyor. Samimi bir ortam yakalanabilir ve hoş etkileşimler ortaya çıkabilir. Size kan bağı ile yakın olan insanların doğasını anlama, onların iç dünyasındaki ayrıntıları keşfetme gibi incelikler dikkatinizi çekebilir. Kendi köklerinize ait olan özellikleri keşfetme sürecine başlayabilirsiniz. Organizasyonlar ve etkinlikler bu yeni ay ile hayatınızın odak noktası olabilirler ve gökyüzü size özel fırsatlar sunmaktadır. Yüksek enerjinizi boşa vermemelisiniz. Diğer taraftan evinizle ilgili yeni eşyalar, dekorasyon önerileri yahut yeni bir eve taşınma gibi etkinlikler hayatınıza dahil olabilir. Beklenmedik harcamalar yahut maddi birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz sıradışı yatırım teklifleri ve fırsatları karşınıza çıkabilir. Uzman desteği olmadan, enine boyuna detayları araştırmadan hamle yapmamanız gerekebilir. Ancak mülk ve benzeri taşınmazlara yapılacak yatırımlar sizi sevindirecektir.

Terazi;
Pazarlama faaliyetleriniz ve işinizi geliştirdiğiniz ortamlarla ilgili yeni fikirler ve anlayışlar geliştirebilirsiniz. Eğitim hayatınızda cesur çıkışlar yapabilirsiniz, inançlarınızı ve hayat felsefenizi ortaya daha rahat dökebilirsiniz. Uzun zamandır görmediğiniz yerlere kısa yolculuklar yapmayı hedefleyebilir veya daha önce hiç görmediğiniz bir yeri keşfetmeye yönelebilirsiniz. Mesleki yatırım için bugün çok özel fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Dolayısıyla, işinize kendinizi vermeniz ve tasarladığınız ve planladığınız çalışmalara doludizgin başlangıç yapmanız gerekmektedir. Sorumluluk almaktan kaçınmayacağınız eğitim, satış, pazarlama, medya, tanıtım ve bilimum iletişim mecralarına açılabilir ve sonucunda önemli başarılara imza atabileceğiniz bir sürece girebilirsiniz. İşleri kotarma konusunda size destek olabilecek bir ortaklığa hayır dememelisiniz. Sıradışı bir ilişkiye başlayabileceğiniz gibi mevcut ilişkinizi de beklenmedik bir şekilde sonlandırabilirsiniz.

Akrep;
Bugün dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz. Maddi ve manevi kaynaklarınızı insanlığa fayda ve yardımlaşma için nasıl kullanabileceğinizi tasarlayabilirsiniz. Yatırımlarınızın zihinsel tatmine götüren yolda harcanıyor olması manevi tatmin sağlamanıza neden olabilir. Ayrıca karar mekanizmanızı hızlandırmak için bugün çok değerli fırsatlara sahip gözüküyorsunuz. Bilhassa hukuksal ve eğitsel meselelere başlayıp yol almanız mümkündür. Hizmet alanınızda sıradışı tanıtım faaliyetlerine imza atabilirsiniz. Sezgileriniz ve yaratıcılığınız sayesinde iş ve hizmet alanınızda önemli aşamaları atlayabilme yetisine sahip olacaksınız. Yeni çalışanlar ve yardımcılar istihdam edebilirsiniz. Fiziksel bir rahatsızlığınız mevcutsa bu süreçte tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Ancak operasyon için uygun bir zamanda bulunmuyorsunuz.

Yay;
İnancınızı, yaşam görüşünüzü ve kendi benliğinizi rahatlıkla ortaya koyabilen görüşmeler yapabilir, kendinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Keşfetme isteğiniz doruklardadır. Dolayısıyla bugün sizi yerinizde tutmak güçleşecektir. Odak noktanız zihinsel gelişiminiz ve hedefleriniz olacaktır. Muhtemelen en kısa sürede çıkacağınız yolculuk hakkında plan yapıyor olacaksınız. İçinizden gelene kulak vermek ve gördüğünüz işaretlere göre hamlede bulunmak için uygun bir gökyüzü konumuna sahipsiniz. Düşündüğünüzü yürürlüğe koyabilirsiniz. Olası tüm olumsuzlukları kafanızdan silme arzusundasınız. Aslında sıradışı bir aşka yelken açmak istiyorsunuz. Buna fırsatınız da olabilir. Bunun için arkadaş ortamlarınızda daha sık vakit geçirmeniz gerekebilir. Üstelik sosyal etkinlikler ve yanlarında en iyi hissettiğiniz dostlarınızla geçirilen saatler sizi umutlu, neşeli ve ileriye güvenle bakan bir yapıya eriştirecektir. İş ilişkilerinizi arkadaşça bir tutumda gerçekleştirebileceksiniz.

Oğlak;
Kendi zihninizde ve bilinçaltınızdaki farklı inanç yapıları ile yüzleşme yoluna gidebilir ve kendinizi affetme yeteneğini geliştirebilirsiniz. Kendinize samimi olacağınız bir sürece başlıyorsunuz. Bilinçaltı ve sezgisel konularda daha cesaretli olabileceğinizi keşfedebilirsiniz. Bugün zihninizde saklı tuttuğunuz korkular ve düşüncelerle yüzleşebilir ve rahatlama sağlayabilirsiniz. Günü keyifli ve üretken geçirmek için yakınınızdaki insanlara ihtiyacınız var. Dolayısıyla öncelikle yakınlarınızın organize ettiği etkinliklere uyum göstermek isteyebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım yapmak için motive olacaksınız. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı direnç göstermemeli ve önünüze gelecek her ayrıntıya muhalefet etmek yerine umutla destek olmaya çalışmalısınız. Önünüze gelecek mesleki fırsatları da daha esnek bir bakış açısıyla değerlendirme yoluna gitmelisiniz. Evinizde beklenmedik araç gereç arızaları çıkabileceği gibi son teknoloji yeni ürünler de satın alabilirsiniz.

Kova;
Arkadaşlıklar ve yeni sosyal birlikteliklere canlı başlangıçlar yapabilirsiniz. Ait olduğunuz gruplara kendi fikir ve keşiflerinizi rahatlıkla aktarabilirsiniz. Samimiyetin değerini kavrayacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde özgürlük, affetme, empati ve yardımlaşma temaları önem kazanacaktır. İşinizden gelebilecek kazançlarınızla ilgili fikirler üretebilirsiniz. Hizmet alanınız ve mesleğiniz arasında gidip geleceğiniz ve üretken olup fayda sağlayabileceğiniz somut bir yeni ay süreci olabilmesi için içinizden gelen çalışma isteğine uyum göstermelisiniz. Sorumluluk ve motivasyon uyum içinde hareket edebilecek iki kavramınız olacaktır. Zihinsel ve kültürel donanımlarınızın da bu yeni hamlelerinize katkı sağlayacağından emin olabilir, kendinize güvenmek için hiçbir engel bulunmadığını fark edebilirsiniz. Özgürlük ve bağımsızlık temaları iletişim tarzınızın temelini oluşturacaktır. Kardeşleriniz ve komşularınızla beklemediğiniz ilginç sohbetler deneyimleyebilirsiniz.

Balık;
Kariyer alanınızda kendi özgür düşüncenizden doğabilecek bir konu ilgi çekebilir. Yabancı kaynaklı işler veya uzak ticari bağlantılarla ilgili konular gündeme gelebilir. Annenizden gelecek bir tavsiyeyle ilgili zihniniz meşgul olabilir. Mesleğinizle ilgili kendinize ait öğreti veya keşiflerle çalıştığınız işe değer katabilir ve taktir toplayabilirsiniz. Ancak asıl hareket alanınız hobilerinizi keyfe çevirdiğiniz ve belki de bu konularla ilgili yeni iş başlangıçları olacaktır. Bu yeniay sözkonusu alanlar için faaliyet göstermek üzere önünüze seçenekler sunacaktır. Toplum önünde kendinizi özgür, sözünü sakınmayan, sorumlu, bilinçli ve hevesli bir şekilde savunuyor olarak görebilirsiniz. Yeni bir işe dahil olabilirsiniz. Seyahatleri bol, insani temasları yoğun ve iletişim ağı güçlü bir şirkette işbaşı yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı arttırmak için beklenmedik bir fırsatla karşılaşabilirsiniz. Ancak söz konusu maddi gelir borç veya kredilerinize doğru yönlenmek durumunda kalabilir.



Yeni ay süreçlerinin en zorlu şartlarda bile umutlu, beklentilere derman olabilen fırsatlar taşıyor olması bilincindeyiz. Yay burcundaki bu etkileyici yeni ayın da hepimize içinde bulunduğumuz olumsuz günlerde umut ışığı saçarak aydınlatmasını diliyorum.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder