23 Temmuz 2017 Pazar

23 Temmuz 2017 Aslan Burcu Yeniayı ve Burçlara Etkisi

Merhabalar,

Bu sefer tembellikten midir yoksa tuhaf bir tesadüf mü bilemedim ama ben bu yazıyı hazırlarken, konu başlığı yeniay gerçekleşiyor. Üstelik kendi doğum haritamın yükselen derecesine 3 derece yaklaşımla bu fenomen meydana geliyor.

Lafı fazla uzatmadan bu yeniayın hayatlarımıza ne gibi etkiler getireceğinden bahsetmeye başlayalım.

Yukarıdaki yeniay haritasından da görüleceği üzere Aslan burcundaki yeniayımız tam 0 derece 44.dakikada bu burçta meydana geliyor. İstanbul saati ile 12:45'te bu görünüm meydana geliyor. Yeniay haritasının yükselen burcu Terazi. Yeniay zamanı Venüs-Satürn arasında bir karşıtlık, Merkür-Uranüs arasında olumlu bir üçgen görünüm, Jüpiter-Plüton arasında ise zorlayıcı bir kare görünüm mevcut. Aslında Venüs ve Jüpiter arasındaki olumlu üçgen görünüm de son demlerini yaşıyor.

Hem olumlu, hem de zorlayıcı açı temaslarıyla oldukça dinamik bir yeniay deneyimleyeceğimizi görebiliriz. Yeniayın bence en olumsuz tarafı Mars etkili olması. Ateşi seven savaş gezegeni Mars, ateşli Aslan burcunun ilk derecesinde bulunuyor ve güçlü yeniliklere motivasyonumuzun açık olabileceğini müjdeliyor. Ancak kibir, ego ve öfke patlamalarını da beraberinde getireceği çok açık gözüküyor. Yeniayın konum itibarıyla haritanın 10.evinde gerçekleşmesi, toplumsal konuların, mesleki gelişmelerin odak noktası teşkil edebileceğini göstermekte. Aslan burcunun son derecelerinde bulunan Merkür'ün Uranüs ile olumlu bir açı kalıbında bulunması, ileri teknoloji buluşların meydana çıkması, ünlü kişilerle ilgili sansasyonel haberlerle kamuoyunun meşgul olması, ayrıca para ve ekonomi ile ilgili meselelerde alternatif çözümlerin ortaya atılmasıyla ilgili yeniliklerle karşılaşabileceğimizi gösteriyor. Merkür ayrıca Regulus sabit yıldızına yakın bir derecede bulunuyor. Ünlü kişilerle ilgili ani gelişen haberler meydana gelebilir. Krallar ve kraliçelerle ilgili çarpıcı haberler duymayı bekliyorum şahsen...

Yeniay Türkiye'nin maddi kaynaklar alanında meydana geliyor. Katma değer yaratabileceği yüksek bir girişim ortaya koyulabilir. Ancak sanki israfa varan ve gövde gösterisine dönüşebilecek bir yatırımla da karşılaşabiliriz. Topluma faydasından çok hükümetin gücünü ortaya koymaya uğraştığı bir girişimden söz edebiliriz. Aynı zamanda manevi olarak toplumu etkileyebilecek bir olay da meydana gelebilir. İşin içinde Mars etkisi olması kibiri, çekişmeyi, güç savaşlarını gösteriyor olabilir. Bunu Jüpiter ve Plüton arasndaki zorlayıcı açıyı da göz önüne alırsak sanki derenin suyunu tersten akıtmaya çalışmak olarak ta adlandırabiliriz. 21 Ağustos'ta gerçekleşecek güneş tutulmasına kadar geçecek olan sürede, bu anlamsız güç gösterilerinin ve israf fikrini zihinlere taşıyacak olan konuların bir şekilde, öyle veya böyle değerlendirileceği kanısındayım.

Yeniay sürecinde, sevgsizilik nedeniyle uzaklaşılmak zorunda kalınan  ve evrilmeye başlayan ilişkilerle ilgili kopuşlar deneyimlenebilir. Bu kopuşlar öyle sakin sakin gerçekleşmeyecektir. Bu yeniayın temalarından biri daha güçlüsü için eskisinden vaz geçilmesi savaşının verilmesi olacaktır. Sağlığınıza, bilhassa kalbinize dikkat etmek zorundasınız. Kalp rahatsızlıkları ve aşırı sıcaklarla ilgili olumsuz durumlar oluşabilir. Abartılı güneşlenme de cilt sağlığınızla ilgili olumsuz sonuçlar meydana getirebilir.

Sırasıyla Aslan burcu yeniayının burçlara olan etkisinden bahsedelim. Yorumları yükselen burçlarınıza göre okumayı unutmuyorsunuz.

KOÇ BURCU:
Çok güçlü temellere sahip ve yakın bir zamanda birden bire gelişen bir ilişkiyi evliliğe döndürebilirsiniz. Eğer bir aşk yaşıyorsanız bunu resmileştirmek ve ölümsüz hale getirmek için çok güçlü fırsatlara sahipsiniz. Çocuklarla ilgili olumlu başlangıçlara girişebilirsiniz. Onları bedensel enerjilerini ve sanat yönlerini geliştirebilecekleri etkinliklere yollayabilirsiniz. Kendiniz için de sportif faaliyetler, eğlence ortamları ve spekülatif konularla ilgili hevesli ve motivasyonun yüksek olduğu bir dönemde bulunuyorsunuz.

BOĞA BURCU:
Eviniz ve ailenizle ilgili güçlü ve kalıcı başlangıçlara girişmek için doğru bir zamandasınız. İçsel olarak kendinizle belirli bir konuda savaşımda olacağınız, alışkanlıklarınızı değiştirebilmek, yaşam alanınızda sizi güçlü ve zengin hissettiren obje ve konulara odaklanmak, bu uğurda para harcamak ve içsel zenginliğinizi ortaya çıkarabilmek için önemli bir dönemdesiniz. Yeni bir mülk yatırımına girebileceğiniz gibi, evinizin dekorasyonunu da değiştirebilirsiniz. Bu dönemde israf ve gereğinden fazla para harcama riskine de sahip bulunduğunuzu aklınızdan çıkarmamalısınız.

İKİZLER BURCU:
Yeni sosyal çevrelere dahil olmak için güçlü enerjilere sahipsiniz. Bilhassa hayatınıza arkadaş anlamında önemli kişiler girebilir yahut daha farklı ve sıra dışı bir arkadaş ortamına dahil olabilirsiniz. Yolculuklar ve haberleşmeyle ilgili güçlü enerjilere sahipsiniz. Ancak ilişki ve ortaklıklarla ilgili duygusal kayıplar yaşamaya eğilimlisiniz. Yeni filizlenen duygusal bir ilişki nedeniyle hali hazırda devam eden ilişkiniz sona erebilir. Sosyal ortamınızı değiştirmek üzere odaklanacağınız güçlü bir yeniay sürecinde bulunuyorsunuz.

YENGEÇ BURCU:
Maddi kaynaklarınızla ilgili yatırım için çok güçlü etkilere sahipsiniz. Ancak diğer taraftan müsrifçe harcamalara da yatkın olabileceğiniz bir süreçte bulunuyorsunuz. Mesleki yatırımlar ve kendinizi bu konularda güçlendirebileceğiniz teknik eğitimler için çok doğru etkilere sahipsiniz. Hem maddi, hem de manevi açıklarınızı kapatabilmeniz için karşınıza çıkacak fırsatlardan faydalanmayı bilmelisiniz. Hizmet alanınızdaki olumsuzlukları giderebilmeniz için maddi ve manevi olarak kendinizi geliştirme ihtiyacı duyacaksınız. İç sesinize güvenmeyi ihmal etmemelisiniz.

ASLAN BURCU:
Hayatınızın gidişatı ile ilgili çok önemli ve değerli başlangıçlara yönelebilirsiniz. Agresyon, sabırsızlık ve kibir gibi olumsuz etkilere dikkat etmeli, güçlü fiziksel ve ruhsal enerjinizi kendinizi daha da geliştirmek üzerine odaklamalısınız. Bencil davranışlar ve ego çatışmaları nedeniyle özel veya sosyal ilişkileriniz sonlanabilir. Diğer taraftan, güçlü iletişim ağları meydana getirebilirsiniz. Hesapta olmayan yolculuklar gündeminize gelebilir. Yeni arkadaşlıklar ve topluluklarla geliştirilen ilişkiler, özel hayatınızdaki olumsuz kopmaları ve ayrılıkları biraz olsun unutturabilecektir.

BAŞAK BURCU:
Güçlü yeniay enerjisini bilinçaltı düzeyde hissedebileceğiniz bir durumdasınız. Ruhsal enerjinizin yükselebileceği, olumsuz bir dönemin kapanıp umut vaad eden ve gelecekten beklentilerinizin yükselebileceği bir süreçte bulunuyorsunuz. Kariyerinizle ilgili gelişmelerin aile bağlarınızı olumsuz etkilediği bir dönemde bulunuyorsunuz. Hesapta olmayan ve birdenbire gelişen ortaklıklar ve güçleri birleştirme amaçlı ittifaklar hayatınıza dahil olabilir. Maddi açıdan güvenli ve mesleki gelişiminize bağlı olarak yükselebilen bir başarı grafiği çiziyor olmaktan keyif alacaksınız.

TERAZİ BURCU:
Arkadaş ortamları, toplum ve kamu kuruluşları alanlarınızda gerçekleşecek yeniayın etkisiyle güçlü bağlantılar yakalayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla girişebileceğiniz etkinliklerde kendinizi güçlü ve motive hissedeceksiniz.Ancak planladığınız bazı yolculuklarda aksama ve iptaller meydana gelebilir. Hukuki sorunlar ve pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Yabancı bir ülkeye göç etmeyi arzu ediyorsanız bu konuda güçlü destekler görebileceksiniz. Ancak bu dönüşüm arzusu aile çevrenizden tepki alabilir.

AKREP BURCU:
Mesleki açıdan çok güçlü başlangıçlar yapabilecek bir konumdasınız. Otorite olarak güçlü ve deneyimli kişilerle çok akılcı temaslar ve fikir alışverişleri yaparak, ön görülmesi zor ortaklıklar meydana getirerek gücünüzü arttırabileceksiniz. Başarılarınızı çekemeyen olumsuz kişilere karşı tetikte olmalı, yeni gelişen esnek, sağduyulu ve uzlaşı yeteneği olan kişilerle olan ilişkilerinize ağırlık vermelisiniz. Yeni bir işe başlayabileceğiniz gibi hizmet alanınızı da aniden değiştirme ihtimaline açık bulunuyorsunuz. İlişki ve ortaklıklarınızla ilgili değişim ve uzaklaşmalar meydana gelebilir.

YAY BURCU:
Yolculuklar için güçlü isteklere ve motivasyona sahipsiniz. Maddi açıdan kendinizi hazır ve yeterli hissetmeseniz bile planladığınız eğitsel ve hukuksal başlangıçları kolaylıkla karşılaşabilecek fırsatlara sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz. Yurt dışı kaynaklı fırsatlara açıksınız. Başka bir ülkeye göç etmeyi yahut hayatınızı uzak bir yerde sürdürmeyi planlıyorsanız yeniayın etkilerinden faydalanmaya özen göstermelisiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa yolun sonuna gelmiş olabilirsiniz. Yeni bir hayatı arzu ediyorsanız elinizdekileri bırakmanız gerektiğini fark edeceksiniz.

OĞLAK BURCU:
Ortaklaşa kazanımlar ve maddi getiriler için gerekli tüm alt yapıya sahipsiniz. Dolayısıyla hayatınızda kriz yaratan ve hareket etmenizi engelleyen tüm konu ve kişilerden arınabilmek için önemli ve güçlü başlangıçlar yapabilecek durumdasınız. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, güçlü kazanımlar için ilham verici ortaklıklara girişebilirsiniz. Güçlü arkadaşlık ilişkileriniz sayesinde planladığınız bu başlangıçlarla ilgili destek görebilirsiniz. Ancak kibir ve ego çatışmalarına dikkat etmeli, daha sağduyulu ve kabullenir bir yapıyla olaylara karşı tavır geliştirmelisiniz.

KOVA BURCU:
Yeni bir ilişki ve yeni bir ortaklık için güçlü arzulara sahip bulunuyorsunuz. Ancak maddi açıdan beklenmedik kayıplar ve aldanmalar nedeniyle tatsız sürprizler karşınıza çıkabilir. Mevcut bir ilişkiniz veya evliliğiniz mevcutsa arkadaş ortamınızdan birinin etkisiyle ve baskısıyla olumsuz bir karar alabilirsiniz. Dolayısıyla kendi iç sesinizden gelen direktiflere güvenmeli, herhangi bir karara erişmeden önce içinde bulunduğunuz durumu ve bu duruma etkisi olan kişileri detaylı ve sağduyulu bir şekilde irdelemelisiniz. Ani verilmiş kararların kurbanı olmamaya özen göstermelisiniz.

BALIK BURCU:
Hizmet alanınızda gerçekleşecek yeniayın etkisiyle angarya olarak nitelendirebileceğiniz işleri ve meseleleri yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir işe başlamak için de fırsatlara sahipsiniz. Size güvenildiği ve fikirlerinize önem verildiği için böyle bir görevlendirilmeye gidildiğini fark edeceksiniz. Çevrenizdeki kişilere tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Annenizle olan ilişkinizde maddi nedenlerden dolayı yanlış anlamalar meydana gelebilir. Parasal krizlerinizi aşabilecek güce ve fırsata ailenizin desteği ile erişebileceksiniz. Kalp sağlığınıza dikkat etmek zorundasınız.


Hepimize huzurlu, hareketli ve güçlü başlangıçlar vaad eden bir yeniay süreci geçirmeyi diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder