1 Ağustos 2016 Pazartesi

2 Ağustos 2016 Aslan Burcu Yeniayı ve Burçlara Etkileri

Merhaba,

2 Ağustos 2016 Salı gecesi Türkiye saat ile tam 11:44'te bir yeniay meydana gelecek. Aslan burcunun 10.derecesi ve 57.dakikasında meydana gelecek bu yeniayın tüm burçlara olacak etkilerini aşağıda okuyabilirsiniz. Yükselen burçlarınızı temel alarak okumanızı öneriyorum.


Genel olarak olumlu etkiler barındıran bu yeniay anında Mars'ta Yay burcuna geçiş yapıyor. 16 Nisan'dan beri retro harekette olan Mars, ilerlediği Yay burcunun 8 derecesinden itibaren Akrep burcunun 23 derecesine kadar gerilemişti. Aslan burcundaki yeniay, bir bakıma Mars'ın da tekrar Yay burcuna geçiş yapmasına tanıklık ediyor. 22 Ağustos tarihinde 9 derece Yay burcunda gerçekleşecek olan Mars-Satürn kavuşumundan önceki son yeniay oluyor. Ateşli, yüksek enerjili, egolu ve otoriter bir Ağustos ayı geçirecekmişiz gibi gözüküyor.

Şimdi de sırasıyla tüm yükselen burçlar için neler olabileceğine bakalım;

Koç;
Sosyal, çarpıcı ve hareketli bir başlangıç için merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir yeniliğe girişebilirsiniz. Bu yenilik özel hayatınızda olabileceği gibi, çocuklarınız, eşiniz yahut spekülatif konularla ilgili de olabilir. Gözde mekanlara giderek özgüveniniz yüksek bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Yeniayın enerjisi sizi sportif bir faaliyete başlamanız için destekleyebilir. Bireysel sporlarla ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Zira Aslan burcu enerjisi diğerleriyle kolektif hareket etmenize pek te fırsat vermeyecektir. Dolayısıyla sıcak havalar ve uzun geceler sayesinde hem eğlence hem de bedensel faaliyetleriniz için hevesli başlangıçlar yapabilirsiniz. Haz alabileceğiniz maceralı bir eylem planı ile adrenalinizi yükseltebilirsiniz. Çocuklarınızla çok özel anlar geçireceğiniz bir tatile çıkabilirsiniz. Flörtçü bir tutumla eğlencenin tadına varmak isteyebileceğiniz bir yeniay süreci deneyimleyebilirsiniz. Fikirlerinizi dikte ettirmek gibi bir yan etki içerisinde bulunabilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmanız gerekebilir.

Boğa;
Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bu yeni ay sürecinde harekete geçirebilirsiniz. Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Çekici, parıltılı, altın sarısı veya opak sarı renklere eğilim göstermeniz beklenebilir. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Uzlaşma, uyum, cömertlik ve sağduyu ağırlıklı bir tutumla aile bireylerinize ve ebeveyninize yaklaşabilirsiniz. Eğer taşınmak zorundaysanız geniş, zengin gösteren, ferah ve gösterişli bir eve taşınmak isteyebilirsiniz. Konfor ve rahatlık yanında biraz da lüks beklentilerinizi karşılayabilecek mülklere yönelebilirsiniz. Ebeveyn ve aile bireyleri ile fikirsel çatışmalar meydana gelebilir. Bilhassa baba figürü ile ilgili aşırı tepkilere karşı dikkatli olunması gerekebilir. Ortak kazanımlar veya finansal gelirlerle ilgili yeni yöntemler geliştirebilir ve hızla bunları yürürlüğe sokabilirsiniz. Kendi içinizde ruhsal uyumunuzu sağlayabileceğiniz, değer bilinciyle kendinizi önemseyeceğiniz bir yeniay deneyimlenecektir..

İkizler;
Yaratıcı ve artistik öğelerle yüklü tanıtım ve organizasyon çalışmalarına girişebileceğiniz bir yeni ay deneyimleyebilirsiniz. Yüksek ve kendinden emin bir tavırla yöneleceğiniz ortamlara küçük geziler organize edebilirsiniz. Erkek kardeşiniz varsa ona karşı cömert destekler sunabileceğiniz bir başlangıç yaşanabilir. İş bağlantılarınız, medya ve pazarlama konularındaki atılımlarınız, hayatın sahnesindeymiş gibi ön planda olma hevesiniz sayesinde hem zinde hem de kendinizden emin bir tutumla geçirebileceğiniz bir yeniay süreci deneyimleyebileceksiniz. Kısa süreli bir eğitime başlayabilirsiniz. Bu bir spor kolu olabileceği gibi sahne sanatlarıyla ilgili bir eğitim türü de olabilir. İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili yükselen enerjiniz sayesinde kontrolü ele geçirebileceğiniz şartlar önünüze gelebilir. Gizli düşmanlıklar ve sabrınızı zorlayabilecek bir takım gelişmelere karşı da tetikte olmanız önerilebilir. Bilhassa ikili ve özel ilişkilerde agresyon yaşayabileceğiniz bir Ağustos ayına girmiş bulunuyorsunuz. Dolayısıyla enerjinizi sosyal ilişkilerinize ve iş bağlantılarına yönlendirmeniz faydanıza olacaktır.

Yengeç;
Maddi konularda kendinizi güçlü hissedebileceğiniz bir başlangıç yapabilirsiniz. Ödemelerinizi hesaplamadan halledebileceğiniz, yeni yatırımlara girişebileceğiniz ve maddi olarak önünüze güvenle bakabileceğiniz bir yeniay süreci deneyimleyebilirsiniz. Maddi gücünüz varsa yatırım ihtimallerini değerlendirebilir, manevi gücünüzü ihtiyacı olanlarla paylaşmaya yöneltebilirsiniz. Cömertliğinizi tekrardan keşfedebilirsiniz. İlişkilerdeki alma verme dengesi üzerine odaklanabilirsiniz. Üzerinizde yaptırım ve baskı hissedebileceğiniz bir ilişkiye çekilebilirsiniz. Ömrü uzun olmayacak bir aşk macerasına da başlayabilirsiniz. Hizmet alanınızda efor sarfetmeye başlamanız gereken şartlar önünüze gelebilir. Sağlığınızı her zamankinden daha çok önemsemeniz gereken bir Ağustos ayına başlıyoruz. Kalbinizi zorlayacak etkinliklerde dikkatli olmanız önerilebilir. Bilhassa ortopedik kazalara karşı tetikte olunması gerekebilir. Çalışanlarınıza karşı daha sakin davranmanız tavsiye olunur. Evcil hayvanlarınızın sağlığı ile ilgili hususlar üzerinde zaman ve mesai harcayabilirsiniz. 

Aslan;
Egolarınızın yükseleceği, çarpıcı kıyafetlerinizle bir yıldız edasıyla topluma karışacağınız bir yeniay sürecinde bulunuyorsunuz. Ses getirecek organizasyonlar ortaya koyabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı birer birer yoluna koyabilmek için çok güçlü ve karizmatik bir dönemde bulunuyorsunuz. Fikirlerinizi işler hale getirmeniz mümkündür. Özel hayatınızda uzun süredir sahip olduğunuz birçok kişi ve eşyadan uzaklaşabilirsiniz. Hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir ve geçmişte bırakmayı arzu ettiğiniz birçok konuda yaptığınız planları işler hale koyabilirsiniz. Yeniay enerjisinin Mars ile desteklenmesi sayesinde yeni ve ateşli bir aşka yelken açabilirsiniz. Spora başlayabilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konular üzerinde faaliyet göstermek size hem çekici hem de cezbedici gelebilir. Çocuk düşünüyorsanız yeniay enerjisini kullanabilirsiniz. Evlenme merasimi için de ayın son haftasına kadar uygun süreçte bulunuyorsunuz. Kararlarınız, hedefleriniz ve önünüzdeki dönem için hayal ettiğiniz tüm başangıçları burcunuzda gerçekleşen yeniay sayesinde başlatmanız ve sabırla geliştirmeniz mümkündür. 

Başak;
Bilinçaltınızın harekete geçeceği, kendinizi duygusal ve zihinsel olarak güçlü hissedebileceğiniz bir yeni ay süreci deneyimleyeceksiniz.  Tansiyon riskiniz varsa dikkatli olmalısınız. Öfke ve adrenalini tetikleyen duygularınızı dışa vurmakta zorlanabilirsiniz. Maddi manevi sürprizlere açık bir durumdasınız ve karşınıza gelecek olayları kabullenme dürtüsü taşıyorsunuz. Sosyal hayatınızda kalabalıklar arasında çok uyumlu diyaloglar deneyimleyebileceğiniz bir etki altında bulunuyorsunuz. Fikirleriniz harekete geçecektir. İç dünyanızdaki ruhsal mücadele yeniay ile birlikte tetiklenecektir. Ebeveyniniz veya aile bireylerinizle ilgili yüzleşmeler söz konusu olabilir. Yarım kalmış bazı duygusal fenomenler bu süreçte tamamlanması için tekrar önünüze gelebilir ve bu sefer başarılı olmak için elinizde özel fırsatlar olacaktır. Rüyalarınız daha etkili olabilir. Aile terapilerinin olumlu etkileri bu yeniay sürecinde size daha belirgin sonuçlar verebilir. Dolayısıyla bilinçaltı ve ruhsal çalışmalarla aile temasını irdeleyebileceğiniz özel etkiler altında bulunuyorsunuz. 

Terazi;
Arkadaş ortamlarında ve dahil olduğunuz sosyal topluluklarda parlayabileceğiniz, lider olabileceğiniz ve değerli organizasyonları tertip edebileceğiniz bir yeniay sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Bütün bu eylemler arasında kaçınmanız gereken tek dürtü kibir ve bencillik olmalıdır. Arkadaşlarınıza cömert ve güçlü enerjiler sunabileceğiniz etkinliklerde boy gösterebilirsiniz. Sosyal statünüzü sağlamlaştırmak amacıyla maddi gücünüzü arttırmak isteyebilirsiniz ve bunun için de uygun bir süreçte, doğru etkiler altında bulunuyorsunuz. Mars etkisiyle iş bağlantılarınız, sosyal ağınız, eğitim ve promosyon faaliyetlerinizde ilerleme sağlayabilmeniz de mümkün hale gelecektir. Dolayısıyla insanlar ve sosyal bağlantıları hem dostluk, hem de profesyonel olarak kullanabileceğiniz bir sürece girmiş oluyorsunuz. Kısa mesafelerde trafik sorunlarına karşı dikkatli olmalısınız. Sabırsızlık ve hızlı araç kullanmaktan ötürü meydana gelebilecek küçük çaplı kazalara karşı tetikte olmalı, bu riske sahip kişileri de uyarmalısınız. Evde pek oturmak istemeyeceğiniz hareketli ve hevesli bir yeniay sizi bekliyor. Acısını çıkarmanız ve faydasını görmeniz için hiçbir engeliniz bulunmuyor. 

Akrep;
Kariyer alanınızda liderlik gücünüzün yoğunlaşabileceği, dahil olduğunuz çalışma ortamına önderlik edip taktir toplayabileceğiniz bir yeniay sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Çalışma kalitesini yükseltebilecek ve mesleki ilerlemenize güç katacak etkinlikler düzenlemeniz olasıdır. Otorite figürleriyle güç ve fikirsel savaşlara girmemeye özen göstermelisiniz. Özgüven, kararlılık ve mücadele gücünün düşünsel hayatınızdaki uzlaşı ve sevgi ile harmanlanması sayesinde özel bir gökyüzü etkisine sahip olabileceksiniz. Yönetici gezegeniniz Mars, yeniay ile birlikte burcunuzdan çıkıyor. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanda daha mücadeleci, daha agresif ve çabanızın karşılığını hakkıyla alabileceğiniz durumlar oluşacaktır. Ancak ay sonuna doğru gerçekleşecek Mars-Satürn kavuşumu, maddi anlamda size bir yaptırım oluşturabilecek koşullar getirecektir. Bütçenizi yeniay ile birlikte tekrar yapmanız ve önünüzdeki süreçte bu bütçeye bağlı kalarak yaşamanız önerilir. Gereğinden fazla cömertlik yahut savurganlık derecesine ulaşan harcamalar sizi zor duruma sokabilir. Dikkatli olmanız zaruridir.

Yay;
Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için yeniay enerjisi faydanıza çalışacaktır. Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve yaz tatili yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Bilinçaltı ve sezgisel gücünüzün fikirsel açmazlarınızı çözme konusundaki kararlılığına erişebileceğiniz özel bir etki altında olacaksınız. Kendinize inanmanız ve güvenmeniz gerekmektedir. Diğer taraftan Mars tekrar sizin burcunuza giriş yapıyor ve ay sonuna doğru Satürn ile kavuşuma giriyor. Dolayısıyla iki kötücül etkiye sahip gezegenin kalıcı hasar bırakmaması için fikirsel alanda gerçekleşen bu yeniayın işaretlerini iyi değerlendirmeniz gerekmektedir. Önlem almak, egoları terbiye etmek, duygusal çıkışları denetim altına alıp daha gerçekçi ve somut çıkarımlar ortaya koymak üzerine beyin fırtınası geliştirebilirsiniz. İnançlarınızı ve felsefi birikiminizi diğerlerine empoze etmek yerine daha kucaklayıcı ve destekleyici olmanız durumunda, başınıza gelebilecek olumsuz ihtimallerde yanınızda birilerini bulabilirsiniz. 

Oğlak;
Devletle ilgili maddi yükümlülüklerin, kredilerin ve mevcut bir miras meseleniz varsa halledilmesinin kolaylaşacağı bir yeniay sürecine girmiş bulunuyorsunuz. Maddi sıkışıklık içinde olan ihtiyaç sahiplerine destek olmayı da unutmamalısınız. Eşinizin veya ortağınızın finans kaynakları ve borçları ile ilgili eylem planı oluşturabilirsiniz. Borç verebilirsiniz. Cinsel enerjinizin ve karizmanızın yükseleceği ihtimaliyle yöneleceğiniz ilişkilere dikkat etmelisiniz. Fikirsel olarak doğru hamleleri yapabilecek güce sahipsiniz. Ancak özgüven eksikliğini de taşıyor olabilirsiniz. İç dünyanızda sorunlu bir döneme giriyor olabilirsiniz. Kendinizi kapana kısılmış hissetmeniz olasıdır. Psikolojik olarak sebebini kendinizin bile bilemediği şekilde içe kapanık hissedebilirsiniz. Kontrolünüz dışında önünüze gelen meselelerde aksiyon planı geliştirmeye çalışsanız bile yürürlüğe sokamamaktan dolayı bir parça öfke hissedebilirsiniz. Sakin kalmalı ve bu süreçte sık sık meditasyon yapmayı deneyebilirsiniz. 

Kova;
İlişkiniz veya ortaklığınızla ilgili çok olumlu enerjilerin, coşkunun ve umudun olduğu, dayanışmanın ve cömertliğin hüküm sürdüğü bir yeniay süreci yaşayabilirsiniz. İlişkinizde baskın, yönlendirici ve buyurgan davranmamaya özen göstermeli, karşı tarafa duygu ve sevginizi cömert bir nitelikte aktarmanız gerekmektedir. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda şansınızın yüksek olduğunu, ideallerinizi gerçekleştirme konusunda verimsiz ancak yine de somut sonuçlar elde ettiğinize sevinebilirsiniz. Arkadaş ortamınızda yahut dahil olduğunuz kurumlarda liderlik edebileceğiniz bir etkinliği başlatabilirsiniz. Ancak bu etkinlik nedeniyle ilişkilerinizde problemler ve çekişmeler de deneyimleyebilirsiniz. Maddi alacaklarınızı tahsil edebilecek cesarete sahip olacaksınız. Ancak bu alacakları kimlerden tahsil edecekseniz o kişilerle aranızda sorunlar çıkacağını ve insani ilişkilerinizin de zedelenebileceği ihtimalini bir tarafa yazmalısınız. 

Balık;
Birlikte çalıştığınız insanlara karşı biraz kibirli olmanız mümkündür. Aslında son derece cömert ve yönlendirici bir tutum içinde olabilirsiniz. Yeniay enerjisi bilhassa bu konularda size ışık tutacaktır. Enerjiyi olumlu yönde kullanmak elinizdedir. Hizmet verdiğiniz kişi ve kuruluşlara karşı cömert, sevecen ve coşkulu davranışlar sergilemeniz ve olumlu enerjilerle tepkilerinizi aktarmanız beklenebilir. Aslan burcu yeniayı ile birlikte bilhassa hizmet alanınız ve kariyerinizle ilgili önemli ilerlemeler ve yenilikler sağlayabilirsiniz. Ancak öncelikle mesleki alanda agresyon gözüküyor. Dolayısıyla otorite figürleri ile aranızdaki çatışmalara dikkat etmeniz gerekebilir. Yeni bir işe başlayabileceğiniz gibi mevcut işinizde yeni bir projeyi başlatabilirsiniz. Ancak ekip çalışması ile başarıyı göğüsleyeceğinizi unutmamalı, çalışanlarınıza şevkat ve cömertlik göstermelisiniz. Ortaklığa sahipseniz, ilerlediğiniz projelerde kendisinin hem bilgisine hem de tecrübesine başvurmayı unutmamalısınız.


Hepinize keyifli başlangıçlar getiren bir yeniay diliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder