1 Mart 2016 Salı

Mart 2016 Astrolojik Yorum ve Analizleri

KOÇ BURCU:
Yönetici gezegeniniz Mars 6 Mart itibarıyla Yay burcuna geçiş yapacak. Zihinsel ve hukuki konularla  ilgili mücadeleci bir enerjiye sahip olacaksınız. 9 Mart’ta Balık burcunda güneş tutulması meydana gelecek. Zihinsel ve psişik bir takım farkındalıklar edinip kendinizi akışa bırakmaya yönleneceksiniz. Bilinçaltınızda belirli bir mesele hakkında sonuçlanma veya kabullenme yaşıyor olabilirsiniz. Geçmişte yara aldığınız bir konuyla ilgili tetiklenme oluşabilir. Aynı konu hakkında bir başkasına destek olabilme yetisi geliştirebilirsiniz. 21 Mart’ta güneş burcunuza giriş yapıp ilkbaharı müjdeleyecek. 23 Mart’ta ise Terazi burcunda bir ay tutulması gerçekleşecek. Ortaklık ve ilişkilerde duygusal zorlanmalar veya mevcut partnerliklerle ilgili durum değerlendirmesi etkin olacaktır.

BOĞA BURCU:
Mars’ın 6 Mart’ta Yay burcuna geçişiyle hayatınızın krizli alanlarını çözmek üzerine mücadele vereceksiniz. Mevcut borçlarınızla ilgili yeni yöntemler geliştirmeye uğraşıp biraz daha çaba gösterir hale geleceksiniz. 9 Mart’taki güneş tutulması, arkadaş ortamınızda ve dahil olunan kurumlarla ilgili bir engellenmeyi işaret edecektir. Dahil olduğunuz bir organizasyon, bir kurum veya kulüple ilgili ayrılma kararı alabilirsiniz. Mevcut bir arkadaşlığınızı bitirme yoluna gidebilirsiniz. Egosantrik davranışlardan uzaklaşmak gerekir. 23 Mart’ta Terazi burcundaki ay tutulması ise hizmet alanınızda itici güç olarak gördüğünüz maddi manevi desteğin engellenebileceğini işaret edebilir. Mevcut işinize karşı hevesiniz geçebilir. Hizmet ettiğiniz alan ile ilgili duygusal tatmini kaybedebilirsiniz. Böbrekleriniz ve boşaltım sisteminize dikkat ediniz.

İKİZLER BURCU:
6 Mart’ta Mars karşıt burcunuza giriş yapacak. Ortaklığınız ve ilişkinizle ilgili mücadele ve gerginliklere dikkat etmelisiniz. İlişki kurma konusunda güçlüklerle karşılaşabilir, mevcut ilişkilerinizde gerilim dozunu arttırma yoluna gidebilirsiniz. 9 Mart’ta yaşanacak güneş tutulması kariyer alanınızda etkili olacağından mesleki hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Süregelen işinizi kaybetme, yahut uygulamakta olduğunuz mesleğin sektörünü değiştirebilirsiniz. 23 Mart’ta terazi burcunda ay tutulması meydana gelecek. Hobileriniz, çocuklarınız ve evliliğinizle ilgili hedef ve beklentilerinizde netleşme ve karar mekanizmasını harekete geçirme olarak tanımlanabilir. Bu konulardaki tercihlerinizi sonuçlandırabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU:
Mars 6 Mart tarihinde Yay burcuna geçiş yapacak. Satürn ise 24 Mart’tan itibaren geri hareketine başlıyor. 9 Mart’ta gerçekleşecek güneş tutulmasının zihinsel farkındalıklarınız ve hayata bakış açınızda bir dönüşüme neden olması mümkündür. Yer değişikliği yaşayabilirsiniz. 23 Mart’ta ise terazi burcunda ay tutulması meydana gelecek. Aile, kökler, yakın akrabala ilgili bir değişim sürecine girmeniz mümkündür. Huzur arayışı ve evinizle ilgili değişiklikler yapma güdüsü zihninize yerleşecektir. Ailesinden bağımsız yaşamayı amaçlayanlar için bu tutulmanın olumlu etkilerinden faydalanmaları önerilir. Aile yaşantısı ile ilgili taşların yerinden oynayabileceği ve yeni bir dengenin duygusal zemin hazırlayabileceği bir ay tutulması olacaktır.
  
ASLAN BURCU :
Aslan burçları Mart ayındaki ay hareketlerine dikkat etmeli ve temkinli hareket etmelidirler. Özellikle 9 Mart tarihli güneş tutulması hayatlarının krizli alanlarında meydana geleceğinden maddi manevi tüm konularda tetikte olmalı ve doğru kararlara ulaşmalıdırlar. Miras, vergi ve kredi ile ilgili çözülmelere dikkat edilmelidir. Chiron etkili bir tutulma olacağından yara alınması yanında birilerinin derdine derman olunacağı da görülmektedir. Önceden edinilmiş bir maddi şans olasılığının da sonuna gelinmiş olabilir. 23 Mart’taki ay tutulmasında ise sosyal alanda istek ve arzuların belirginleşmesi sonucu doğru hedeflere, eğitim ve yolculuklara karar verilmesine yol açacaktır. İşleri idare etmek adına belirlenen bir medya yönetimi, pazarlama stratejisini işler hale getirmek mümkündür.

BAŞAK BURCU:
Mart ayında yaşayacağınız güneş ve ay tutulmaları sizin için olumlu ve olumsuz kritik sonuçlara neden olabilecektir. 9 Mart’ta Balık burcundaki güneş tutulması ilişkiniz veya ortaklığınızda durum değerlendirmesine yol açacaktır. Kalmalı mı devam mı etmeli sorularına cevap arayacaksınız. Odak noktanızdaki tüm ikili ilişkilerde sorgulama sürecinde kendinize en uygun cevapları bulabileceksiniz.  23 Mart’taki ay tutulması ise değer yarattığınız maddi ve manevi konularda etkili olacaktır. Yatırım kararı veya bütçenizle ilgili bir gidişat değerlendirmesi yapmanızı sağlayacaktır. Verdiğiniz kadar alma duygusunu bir parça gevşetmekte fayda var. Kurallarınızın ve bakış açılarınızın esnetilmesi sayesinde bu ay tutulmasının olumlu taraflarını faydanıza çevirebileceksiniz.
TERAZİ BURCU:
Mart ayında özellikle ilişkilerle ilgili değerlendirmeler ve başlangıçlar önemlidir. 6 Mart’ta Mars haberleşme ve sosyal ilişkiler alanınıza girecek. 9 Mart’ta gerçekleşecek güneş tutulması gündelik işleriniz ve hizmet alanınızda meydana gelecektir. İş ortamınıza devam edip etmeyeceğinizi değerlendirebilirsiniz. Hizmet alanınızdaki odak noktanız değişebilir. Nüfus ettiğiniz konularda kesintiler ve engellemelerle karşılaşabilirsiniz. 23 Mart’ta kendi burcunuzda meydana gelecek ay tutulmasında ise kararlarınız ve hayat hedeflerinizle ilgili durum değerlendirmesine, özeleştiriye ve yön tayinine sebebiyet verecektir. Duygusal bir açılıma yönelebilirsiniz. Hedefleriniz ve dolayısıyla kararlarınızı uygulamakta duygusal bir farkındalık geliştirebilir, dengeye ulaşmak için aşama kaydedebilirsiniz.

AKREP BURCU:
Kritik gökyüzü hareketlerinin yaşanacağı Mart ayında öncelikle 9 Mart’ta gerçekleşecek Balık burcu merkezli güneş tutulması sizin hobi ve keyif alanlarınızda yaşanacaktır. Evliliğiniz, çocuklarınız, spekülatif işleriniz ve kısacası size adrenalin katan konularla ilgili bir durum değerlendirmesine sebebiyet verecek bu tutulma sonrasında, 23 Mart’ta bu sefer terazi burcunda bir ay tutulması yaşanacaktır. Bilinçaltı ve psişik durumunuzla ilgili bir belirlenme, inanç boyutunuzda değişim ve sezgisel kapasitenizde dengeyi bulma gibi sonuçlar ortaya çıkabilir. Duygularınızda belirgin bir sıçramaya sebebiyet verecek bu ay tutulmasının +/-5 günü kişisel gelişim çalışmalarına katılmak için çok uygun zamanlar olacaktır.

 YAY BURCU:
24 Mart’tan itibaren burcunuzda ilerleyen Satürn bu ay içerisinde geri hareketine başlıyor. Gözden kaçırdığınız öğretileri tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz. 6 Mart’ta Mars sizin burcunuza giriş yapıyor. Hedefleriniz ve kararlarınızda daha mücadeleci davranıp sonuçlara ulaşma hevesiniz artacaktır. 9 Mart’taki güneş tutulması aile, ev, kökleriniz ve akrabalarınız konularında durum değerlendirmesi ve tekrardan yapılanma ihtiyacınızı ortaya koyacaktır. Ailevi bitişler ve abartılmış bir rekabet hissi de yaşama potansiyeli olduğunuz konuların başında geliyor. 23 Mart’taki halkalı ay tutulması ise arkadaş ortamınız, dahil olduğunuz kurumlar ve mesleki kazanımlarınızla ilgili bir karar ve hedef belirleme  süreci şeklinde ortaya çıkacaktır.

OĞLAK BURCU:
Mart ayının zengin gökyüzü etkilerinden siz Oğlak burçları da nasibinizi alacaksınız. 9 Mart’taki güneş tutulması sosyal hayatınız, eğitimler, komşularınızla ilişkileriniz, kısa yolculuklar ve iş bağlantılarınızla ilgili destekler, stratejiler ve mesleki destekler şeklinde hayatınıza dahil olacaktır. İlişkilerinize devam veya yol ayrımı ihtimallerine karşı durum değerlendirmesi yapabilirsiniz. Genç oğlaklar, eğitim süreçlerinde bir konuyu sonlandırma eğiliminde olabilirler. 23 Mart’taki ay tutulması ise kariyerinizle ilgili konularda destekler, dengeyi bulma veya yeni stratejiler belirleme konusunda size kılavuzluk edecektir. Ay tutulmasında, kariyer alanınızda yürüttüğünüz iş her ne ise duygusal dengenizi bulabilmek adına gerekli yapılanmayı sağlamak için bu ay tutulmasının etkilerinden faydalanabileceksiniz.

KOVA BURCU:
9 Mart’ta Balık burcunda gerçekleşecek güneş tutulması sizin maddi ve manevi kaynaklarınızla ilgili alanlarda durum değerlendirmesi yapmanıza neden olacaktır. Bir çözülme ve kayıp yaşamanız olasıdır. Hedeflediğiniz bir para akışı kesilebilir ve planlarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Yeni stratejiler ve yatırımlarla mı devam edeceksiniz yoksa mevcut durumu mu koruyacaksınız sorularına cevap bulacaksınız. 23 Mart’taki Terazi Burcundaki ay tutulması ise zihinsel bir açılıma fayda sağlayabileceği gibi hukuki bir sorunun da sonuçlanmasına neden olacaktır. Güneş ve ayın tutulmalarının arasında güneşin baharı müjdeleyen Koç burcuna geçişi sizi sosyal alanda parlatıp, olumsuzluklardan uzaklaşmanızı sağlayabilecektir.

BALIK BURCU:

Mart ayının en revaçta olan burcu sizinkisi. Güneş sizin burcunuzda ilerlerken, 9 Mart günü yine sizin burcunuzda tutulacak. Hayat hedefleriniz ve kararlarınızı tekrar değerlendirme yoluna gidebilir yepyeni stratejiler geliştirebilirsiniz. Bu zor kararlar mecburi bitişler neticesinde olacağından yara almanız söz konusu olabilir. Ancak yara aldığınız bu konularda başkalarına da fayda sağlayabileceğinizi unutmamalısınız. Desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz gibi siz de başkalarının derdine derman olacaksınız. 23 Mart’ta terazi burcunda meydana gelecek ay tutulması ise maddi yükümlülüklerinizi karşılama konusunda size yeni fikirler ve destekler sağlayacaktır. Ödemelerinize ve yatırımlarınıza yön verebilirsiniz. Güneş tutulmasında maruz kaldığınız kayıpların telafisi ve yaraların sarılması için ay tutulmasının olumlu işaretlerini faydaya çevirebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder