4 Temmuz 2023 Salı

Aslan burcunda Venüs retrosu - 2023













Yakınlarımdan sürekli bir #venüsretrosu endişesi üzerine sorgulama geliyor. Venüs, Aslan burcunun 28°sinden itibaren 23 Temmuz sabahı 04:33’te gerilemeye başlayacaktır. 4 Eylül günü yine sabah 04:33’te Aslan burcunun 12°sinden ileri hareketine başlayacaktır. Durağan pozisyonu ve gölgeli günlerine deyinmiyorum çünkü zaten artık o gölgeli günlerin içinde ilerliyoruz.

Venüs retrosu genel olarak ne etki verebilir? 

Mevcut durumdan daha da geri bir ekonomik yapıya şahit olabiliriz. Yani daha da yoksullaşacağız.

Libido düşüşü oluşabilir

Yönetme ve kontrol etme gücümüz düşebilir. 

Genel anlam itibarıyla “aşk”kavramı yerle yeksan olur. Sevgisiz bir yapıya evriliriz. 

Davranışlarımızda içe kapanıklık ve coşkusuzluk farkedebiliriz. 

Gözümüzde yüksek değerler ithaf ettiğimiz metalara ve kişilere aynı gözle bakmamaya başlarız.

Çocuklarımızla olan ilişkilerimizde zorlanmalar kaydedebiliriz. 

Aldığımız riskler veya kumar mertebesinde tuttuğumuz yapılardan darbe yiyebiliriz.

Venüs retrosunda söz, nişan, düğün gibi ilişkiye dair merasimler, eğlence ve etkinlikler sorunlu olabilir. Venüs gerilemesi Aslan burcunda gerçekleşeceği için saç ektirmek ve saçlarla ilgili tüm işlemler tatmin edici olmaz. Kozmetik ve estetik operasyonları sonradan pişmanlık yaşanmasına sebebiyet verebilir. 

Kalp ve beyinle ilgili rahatsızlıklar Venüs retrosu döneminde gündeme oturabilir. Aşırı sıcaktan kaçınmak ve Güneş altında dolaşmaktan uzak durmakta fayda var. Riskten, başıboşluktan ve kibir gibi olumsuz duygulardan kaçınıp biraz içe kapanmanın nesi kötü olabilir ki ayrıca?

Boğa, Aslan, Akrep ve Kova gibi sabit burçların mensuplarını birincil derecede etkileyecektir. 

Aslan için kişisel, Boğa için ailesel, Kova için ilişki ve ortaklıklar düzeyinde, Akrep içinse parasal ve otorite sağlama anlamda yoksunluk, eksiklik, tatminsizlik ve cansızlık oluşturabilir. 


Ayrıca bunlar genelgeçer yorumlardır. Doğum haritanız, ilerletilmiş doğum haritanız, Güneş dönüşü haritanız (içinde ilerlediğiniz yaş döngüsünün spesifik haritası) göz önüne alındığında “Venüs retrosunun ne gibi etkilerine maruz kalacağız” sorularının yanıtı için profesyonel olarak analiz yaptırabilirsiniz. Çünkü sosyal medya üzerinden takip edip etkisinde kaldığınız, sizi umutsuzluğa ve korkuya iten bilgi kirliliği ve kakafoninin en güçlü Venüs retrosu etkisi taşıdığının bilincine erişmelisiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder